Ez a Bokros hogy lehet egyetemi tanár a CEU-n? Ez egy vicc.
Ilyen komolytalan a CEU?
Figyelt kérdés
Egyetemi tanár létére olyanokat mond, hogy diktatúra. Ez köznyelvben még elmegy mari nénitől, de egy egyetemen durva. És az is, hogy mindenféle összeesküvés elméletet sejtet az orosz medvéről, de igazából a végén azt mondja nem is lényeg, mert Orbán utálja a nyugatot stb. Én sem szeretem ezt a rendszert, meg Orbánt, és a CEU-t is sajnálom, de ha ilyenek vannak a CEU-ban és még meg is szólalnak, akkor csak saját maguk alatt vágják a fát, nem? Nem azt mondom, még igazság is lehet abban, amit mond, de azért egy egyetemi tanár ne beszéljen bizonytalan dolgokról tényként, és nem túlozzon ilyen mértékben
Még szerencse, hogy ő az egyetlen ilyen oktató a felsőoktatásban. Én magam például sosem láttam elméleti fizika előadáson zsidózó-cigányozó főiskolai tanárt, gyakorlatra részegen beeső docenst, a kormányt teli szájjal ócsároló tanszéki mérnököt - ezeket biztosan csak álmodtam.
Na de Bokros! Az azért valami! Szót merészel emelni a Dicsőséges Nemzethy Nemzetvezető Tábornok Úr ellen! Főbenjáró bűn, megbocsáthatatlan.
2017. ápr. 1. 07:57
2/17 anonim válasza:
Na igen, Bokros, meg sem szólaljon, mert talán mond igazat is és ugye az sokaknak fájdalmas. Mi lesz így az elbutításra szánt néppel?
Általában olyanok szidják a CEU-t, akik nem hogy egy diplomaosztó, de még érettségi közelében se voltak.
2017. ápr. 1. 08:48
5/17 A kérdező kommentje:
Én a CEU-t szeretem, legalábbis a legtöbb szakot, oda járok sokszor. De egy tanár ne mondjon lehetséges dolgokat biztosan, és hülyeségeket biztosan, és túlzó dolgokat. És általában a politikát ne keverje a tanítással.
2017. ápr. 1. 09:36
6/17 anonim válasza:
Ahol egy 100%-ból magánpénzből működő egyetemet akar a leválthatatlan pártállam beszántani, csak mert Soros a sátán, ott miért ne mondja az ottani oktató, hogy diktatúra?
Egyébként egy elismert közgazdászról beszélünk. Az egyetemek tele vannak kormánypárt hátsóját nyaló oktatókkal is, az nem zavar téged, ha már politika?
És mi az, hogy saját maguk alatt vágják a fát? Ha egyes oktatóiknak más politikai nézeteik vanank, akkor az már ok a beszántásra? Ha ezt a logikát elfogadod, akkor milyen alapon kérdőjelezed meg azt, amikor valaki diktatúrát kiált?
2017. ápr. 1. 09:46
7/17 anonim válasza:
" De egy tanár ne mondjon lehetséges dolgokat biztosan, és hülyeségeket biztosan, és túlzó dolgokat. És általában a politikát ne keverje a tanítással."
Az egész oktatás a politikáról szól. Mindegyik kurzus maga formálja az oktatást, csak nem mindegy, hogy mennyire szól bele. A diktatúra megnevezés tényleg túlzás egy kicsit, de utoljára ilyen módszerekkel az MKP és Rákosi dolgozott.
2017. ápr. 1. 11:49
8/17 anonim válasza:
Inkább Goebbels.
2017. ápr. 1. 13:48
9/17 kovpet válasza:
"De egy tanár ne mondjon lehetséges dolgokat biztosan"
Hittan?
2017. ápr. 1. 14:18
10/17 anonim válasza:
Szerintem is helytelen az oktatási intézményekben politikai kampányt folytatni, másrészt viszont a CEU-t éppen ezzel a céllal hozták létre a '90-es években, hogy alakítsa a közép-európai országokban, világban a politikát, így érthető a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!