Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet kezdeni azzal a...

Mit lehet kezdeni azzal a töritanárral aki minden nap az órát az esti m1 és tv2 híradó csámcsogásával kezdi?

Figyelt kérdés

Jó fej a tanár, s jól tanít meg minden, de mikor elkezdi azokat a süketségeket, jön hogy kirohanjak...

Alapból féligazságokat mondanak, és akkor azt még kiszínezi a fantáziájával, s nettó hülyeségeket osztja.. kikészít.. Érdekel a politika, de én nem akarom visszahallani a tegnap esti híradást, és pont azért nem mert egy valóságot elferdítő hülyeség. Még mikor a tv2-őn Vona volt a "sztár" minden nap azt hallgattam hogy bu*i, s hogy nincs azzal semmi gond hogy valaki bu*i, de miért titkolja stb... Most Botkát osztotta reggel, azelőtt Sorost... Minden napra jut valami gyönyőr.

2017. máj. 31. 15:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
22%
Migránd migráns Soros migráns? :D
2017. máj. 31. 15:12
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Úgy látszik érdekli a politika csak hülye hozzá.. ezért lett tanár és nem politikus :) Mit lehet kezdeni? Mint általában a hülyékkel, nem sokat! :D
2017. máj. 31. 15:21
 3/14 anonim ***** válasza:
11%
Hát, ronda lenne, de ha egységesen el kezdenétek indulni kifelé az ajtó felé a teremből, mert elmarad a törióra, és nektek valami más van helyette; valami tananyaghoz nem teljesen kapcsolódó politikai izé... Viszont beindulhatna a szivatás, és már lehet, hogy a tanár többé már nem lenne olyan jófej. És mind a kettő rossz lenne; szerintem inkább tűrjétek el, esetleg finoman jelezzétek ofőnek, hogy említse meg neki, hogy kevesebb politika jó lenne a történelemórára. Amúgy valamilyen szinten összefügg vele, de órán ne már a saját nézeteit oktassa, nem azért kapja a fizut. Szóval szerintem szóljatok az osztályfőnöknek, hogy kevesebb politika, és inkább a tananyagról szóljon az óra, ne térjetek el attól nagyon, elvégre nektek nem az ő nézeteire van szükségetek, hanem, hogy adja le órán az anyagot. És inkább arról szóljon az óra, mert, ha politikát akartok hallgatni, akkor fogjátok, hazamentek, és bekapcsoljátok a tévét; vagy elmentek egy konkrétan, kimondottan ilyen témájú előadásra, amire direkt azért mentek, és ott azt is várjátok el, tudjátok, hogy az lesz. De oda az iskolába nem azért jártok; hogy ilyeneket az ő véleményét tanuljátok meg, az nektek nem számít, hanem, hogy készítsen föl az érettségire. Egyébként is a politikát elvileg az iskola falain kívül kéne hagyni, meg mi ez, hogy óra keretében istenít politikusokat? Hát ez milyen már? Hát na de tényleg..
2017. máj. 31. 15:21
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekem anno a középiskolai töritanárom 4 évet végigpolitizált, pontosabban nyomta a Fideszes propagandát (ez már régen volt, az első Orbán kormany és a Meggyessy kormány alatt). Sőt, osztályzásskor is rossz pont volt, ha valakinek ellenvéleménye volt. Nem lehetett semmit sem csinálni, egyházi iskola, kb. kötelező volt narancskomcsinak lenni, leghangosabban az ex-komcsi tanárok nyomtak ezt.
2017. máj. 31. 15:32
 5/14 A kérdező kommentje:

"# 3/3 Időpont ma 15:21"

Vannak akik egyet értenek vele, vannak akiket nem érdekli, s arra az 5-10 percre néznek ki a fejükből és vagyunk mi páran akiket az őrületbe kerget, viszont ha elkezdenénk perelni vele akkor minket fikázna mindenki...

A probléma az hogy a tanár nem a véleményét mondja el, haenm az esti híradó süketségeit szónokolja. Teszek magasról arra hogy Fityisz így meg fityis úgy, miért nem lehet a problémát elvonatkoztatni attól amit a pártok mondanak? Engem nem az M1 véleménye érdekelne hanem a tanáré... Csak az "fura módon" mindig egybeesik a híradójéval. S ráadásul úgy hírdeti a tegnap esti híradót, mintha SZENTÍRÁS lenne, úgy hangsúlyoz hogy az jön le belőle hogy hülye aki ellene van.

2017. máj. 31. 15:36
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Ha egy külföldi szeretné megérteni, mitől tart itt ez az ország, ilyen válaszokból pontos képet kap. Nem a történelem tanárra gondolok, az csak egy kórkép. A többire, akiknek egyetlen tanácsa, tűrj békességgel. Ezt tanácsolta Bánk is Tiborcnak az 1200-as években. Akkor volt létjogosultsága, Bánk szájából még érthető is volt. Na de a mostani sok besz*ri fél, hogy elveszíti meg sem szerzett egzisztenciáját (legalábbis az nem egzisztencia, ha valaki ennyi félelemmel éli napjait, még ha kacsalábon forgó kastélyban is).

Máról holnapra semmit, kedves kérdező. Az ilyesmit tervezni, szervezni kell. Az osztálytársakkal, szülőkkel, értelmes tanárokkal. Ha pedig ez nem megy le kell vonni a tanulságot: rossz helyen vagy. Nem a töritanár miatt. Hanem azért, mert abban a közegben a féligazságok a legkisebb baj, az igazi az, hogy beléd nevelik észrevétlen a magalázás természetességét. Egy önálló szellemiség sok mindent elfogad, de a megalázás t soha. És van ellenszere, mert van gondolata, legrosszabb esetben elkülönül. Nem veszít semmit, csak nyerhet.

2017. máj. 31. 15:44
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

mit vársz tőle? sztárolni kell a főnökét

ha nem mehet közmunkásnak

2017. máj. 31. 15:45
 8/14 A kérdező kommentje:

"# 6/6 Időpont ma 15:44"

De számomra elgondolkoztató hogy van értelme kiálljak ezért? Annyira sík látókörűek... Kb. úgy képzeld el mintha te elkezdenél üvöltözni a kutyáddal hogy miért nem vitte le a szemetet. Annyira fal jellegűek, már előre elképzeltem mi lenne ha azt mondanám hogy na de tanár úr, ez hülyeség, mert.... Már ott a fejemben az értetlen arca, a fejében minden ráció nélkül a gyűlölet impulzussal, hogy bennem az ellenséget látná, egy szavamat se értené, érdekelné, youtuben biztos láttatok videókat mikor az utcavégi romával veszekedik valaki, na ugyanaz a kategória. Az oszim reakciója az lenne hogy "azt a 10 percet csak kibírod". Szülők véleménye meg pont úgy megoszlana mint a diákoké.

Azon nem gondolkozok hogy elmenjek, matek/infó/fizika tanáromat imádom, ez a kicsi esemény annyit nem nyom a lantba, csak felbax.

2017. máj. 31. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
9%

Végre egy normális töritanár. Nem szeretem a Fideszt, de a külpolitikai és bevándorlással kapcsoltaos kérdésekben mindig igaza van. Nyafogás helyett inkább tanulj tőle.

Nekem lett volna ilyen töritanárom...

2017. máj. 31. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Semmit. "Kapcsolj ki" ha már nagyon fárasztó.
2017. máj. 31. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!