Mit lehet kezdeni azzal a töritanárral aki minden nap az órát az esti m1 és tv2 híradó csámcsogásával kezdi?
Jó fej a tanár, s jól tanít meg minden, de mikor elkezdi azokat a süketségeket, jön hogy kirohanjak...
Alapból féligazságokat mondanak, és akkor azt még kiszínezi a fantáziájával, s nettó hülyeségeket osztja.. kikészít.. Érdekel a politika, de én nem akarom visszahallani a tegnap esti híradást, és pont azért nem mert egy valóságot elferdítő hülyeség. Még mikor a tv2-őn Vona volt a "sztár" minden nap azt hallgattam hogy bu*i, s hogy nincs azzal semmi gond hogy valaki bu*i, de miért titkolja stb... Most Botkát osztotta reggel, azelőtt Sorost... Minden napra jut valami gyönyőr.
"Annyira fal jellegűek, már előre elképzeltem mi lenne ha azt mondanám hogy na de tanár úr, ez hülyeség, mert.... "
Egyetemi makrón nekem is volt pár ilyen osztálytársam.
Olyanokat szakadtam, amikor rájöttek mekkora debilek :DD.
Az én gimis töri tanárom 'csipkerózsikával' nem volt kibékülve. Mondanom sem kell rajongásig benyalt anno az SZDSZes rombolásnak.
Ja és a használhatatlan szárays könyveket azért megsiratta :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!