Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet kezdeni azzal a...

Mit lehet kezdeni azzal a töritanárral aki minden nap az órát az esti m1 és tv2 híradó csámcsogásával kezdi?

Figyelt kérdés

Jó fej a tanár, s jól tanít meg minden, de mikor elkezdi azokat a süketségeket, jön hogy kirohanjak...

Alapból féligazságokat mondanak, és akkor azt még kiszínezi a fantáziájával, s nettó hülyeségeket osztja.. kikészít.. Érdekel a politika, de én nem akarom visszahallani a tegnap esti híradást, és pont azért nem mert egy valóságot elferdítő hülyeség. Még mikor a tv2-őn Vona volt a "sztár" minden nap azt hallgattam hogy bu*i, s hogy nincs azzal semmi gond hogy valaki bu*i, de miért titkolja stb... Most Botkát osztotta reggel, azelőtt Sorost... Minden napra jut valami gyönyőr.

2017. máj. 31. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

"Annyira fal jellegűek, már előre elképzeltem mi lenne ha azt mondanám hogy na de tanár úr, ez hülyeség, mert.... "

Egyetemi makrón nekem is volt pár ilyen osztálytársam.

Olyanokat szakadtam, amikor rájöttek mekkora debilek :DD.

Az én gimis töri tanárom 'csipkerózsikával' nem volt kibékülve. Mondanom sem kell rajongásig benyalt anno az SZDSZes rombolásnak.

Ja és a használhatatlan szárays könyveket azért megsiratta :).

2017. máj. 31. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
#11 Ne kamuzz már! Sose jártál egyetemre.
2017. máj. 31. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
nem te vagyok :)
2017. máj. 31. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyél egy Snickerst.
2017. júl. 8. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!