Mennyire mondanak igazat az m1-en a híradóban?
Tegnap megnéztem az allami propaganda csatornát, és azt láttam, hogy évről évre jobbak a mutatoink. Lehet, hogy csak pár %-al de jobbak. Ebből mennyi az igaz ?
Ui: Azt hallottam, hogy szakértők szerint erősödni fog a forint..Ti ebben mennyi esélyt láttok ?
Mutatókat könnyű manipulálni, pl a negyedéves kimutatásokkor úgy intézik a forint árfolyamot és egyéb dolgokat, hogy kedvező számokat kapjanak. Valamint nem minden mutató rossz, csak a többség. :)
A harmadik, hogy sok módon lehet egy statisztikát értelmezni. Pl 0,%-os növekedést lehet sikernek beállítani, szépen felrajzolni, csak szart sem ér, ha a világ 2,5%-ot fejlődött átlagban körülöttünk.
"Azt hallottam, hogy szakértők szerint erősödni fog a forint"
Ehhez nem kell se M1 se szakértők,én ezt már a nyáron megmondtam és azt is hogy drasztikusan emelkedni fognak a bérek, de ennek ellenére egy exponenciális kivándorlási hullám indul meg, mert a már gyökeret vertek megalapoznak a még itt lévő rokonoknak, barátoknak.
Ez persze megint csak jó, mert a bérek már hatványozódni fognak.
"Mennyire mondanak igazat az m1-en a híradóban?"
Soha, semennyire. Ahogy irod is, allami propaganda hirado.
Azt mondják amit kiadnak nekik, magyarul nem tudhatjuk hogy igaz e vagy sem.
De mivel politika a dolog így a zöme kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!