A 444 miért ennyire magyarellenes?
Figyelt kérdés
A magyar szurkolókat lenácizzák,amikor magyar sportsikerek vannak,akkor mindig negatív jelzőkkel illetik a sportolókat,de amikor a ceu meg a momentumos tüntetések voltak,akkor egésznap arról írtak.2017. júl. 16. 22:28
51/53 anonim válasza:
Csak egyszer magyarázná el nekem valaki, miért lesz attól valaki magyarellenes, ha megfogalmaz kritikákat a saját problémás dolgaink ügyében... Én a gyerekemhez is úgy állok, hogy nem ajnározom mások előtt, ha pedig az iskolában gond van vele, akkor nem azzal indítok hogy márpedig az én gyerekem egy szent. Ha ügyes volt dícsérem, ha hülye akkor meg megkapja a kritikát és tanácsot. És ez nem azt jelenti hogy a gyerekem ellen lennék, ugye? Na. Ilyen pont a 444 is. Szerintem egy jó portál. Ismerek is pár arcot onnan, intelligens, normális emberek. Tájékozottak és kulturáltak.
52/53 anonim válasza:
Csak rà kell nèzni azokra az arcokra...
53/53 anonim válasza:
52, szívesebben nézed Deák Dani, esetleg Bohár arcait? Azokat milyennek találod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!