Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444 miért ennyire magyarelle...

A 444 miért ennyire magyarellenes?

Figyelt kérdés
A magyar szurkolókat lenácizzák,amikor magyar sportsikerek vannak,akkor mindig negatív jelzőkkel illetik a sportolókat,de amikor a ceu meg a momentumos tüntetések voltak,akkor egésznap arról írtak.

2017. júl. 16. 22:28
1 2 3 4 5 6
 21/53 Pro Patria ***** válasza:
17%

"A 444 a sportolókat nem szidja.

[...]

Szóval nem várom tőled hogy szeresd a 444-et (amúgy én sem olvasom)"

- 00:41-es válaszoló, ezt így hogy?

2017. júl. 17. 12:00
 22/53 anonim ***** válasza:
22%
Fiatalokat célszó libsi propagandaoldal.
2017. júl. 17. 13:48
 23/53 anonim ***** válasza:
35%

"Hát ha a magyarjaid egyet jelentenek a magyar futballhuligánokkal, akkor szerintem nyugodtan lehúzhatja az ország a rolót."

Semmi köze ennek a futballhuligánokhoz. Arról van szó, hogy amint lehetőség van szidni, ócsárolni a magyarokat, a 444 megteszi, és nem csak 1 cikkjében. Ha csak egy cikkről lenne szó, abból nyilván nem írtak volna ki kérdést. Az egész országnak meg nem kell lehúznia a rolót, csak a filoszemita kis uzsonnásoknak.

Korábban írtak is konkrétumot: ha buckalakó bűnöz, akkor csúsztatnak, ködösítenek, ténytagadnak (már ha egyáltalán lehozzák a cikket a "kutya megharapta a postást" minihírek közé), ha viszont magyar követ el valamit, egy hétig ott figyel főcímként. Érdemes megfigyelni a kommentelőket is - jellemzőleg legalja lezüllött hitvány magyargyűlölő jobbágyok, akiknek ez nyomorult kis életük minden szórakozása, hogy a saját országukat és népüket szidják, és a biboldókat meg a buckalakókat bálványozzák a kímélet fejében. Hányinger ótvar oldal.

2017. júl. 17. 15:16
 24/53 anonim ***** válasza:
66%
A 444 nem magyar ellenes, hanem fidesz ellenes. Én utálom a fideszt, éppen ezért előszeretettel olvasom a 444-et.
2017. júl. 17. 17:41
 25/53 anonim ***** válasza:
55%
A 24.hu és a 444 a kedvenc hír oldalam.
2017. júl. 17. 17:43
 26/53 anonim ***** válasza:
63%
Nyilvánvaló, hogy alapállásban pénzért, másodfokon pedig érdekből.
2017. júl. 17. 18:36
 27/53 anonim ***** válasza:
10%

# 25

mennyit kaptál ezért a kommentért? Vagy órabérben fizetnek a trollkodásért?

2017. júl. 17. 20:52
 28/53 anonim ***** válasza:
81%
27-es Én egy munkanélküli, szegény családból származó fiatal ember vagyok és senki se fizetett sajnos, pedig örülnék, ha fizetnének a kommentelésemért. Sajnos ingyen szoktam a gyk-n válaszokat írni. Amúgy tényleg 24.hu-n és 444-en szoktam tájékozódni, szóval nem volt itt semmi trollkodás.
2017. júl. 17. 21:10
 29/53 anonim ***** válasza:
61%

Arról is beszélhetnénk, hogy a fajtádnak miért lehet mindent lenyomni a torkán ami nemzethy meg magyarosch, kedves kérdező.

Olyankor racionalitás nem számít csak legyen szép nemzeti színű, rühellem a hozzád hasonlókat, miattad tartunk itt.

2017. júl. 17. 22:43
 30/53 anonim ***** válasza:
35%

"Arról is beszélhetnénk, hogy a fajtádnak miért lehet mindent lenyomni a torkán ami nemzethy meg magyarosch, kedves kérdező."

Arról nincs kedved beszélni, hogy a te fajtádnak miért lehet lenyomni a torkán a konzumidiótizmust, a mímelt toleranciát, és az identitászavart?

2017. júl. 17. 23:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!