Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444 miért ennyire magyarelle...

A 444 miért ennyire magyarellenes?

Figyelt kérdés
A magyar szurkolókat lenácizzák,amikor magyar sportsikerek vannak,akkor mindig negatív jelzőkkel illetik a sportolókat,de amikor a ceu meg a momentumos tüntetések voltak,akkor egésznap arról írtak.

2017. júl. 16. 22:28
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
24%

Az ottani söpredék gyülevésznek ez a színvonala. Filoszemitizmus, magyargyalázás, köpkölődés, szerecsenmosdatás, ténytagadás. Az oldal és a kommentelők szinonimái egymásnak. Ez persze nem bántja a nagy média erkölcscsőszök szemét, a magyarokat nyugodtan lehet szidni, a szegény zsidókat meg tilos, mert az antiszemitizmus ugye :D

Ennyit a bazinagy szólásszabadságról :D a kurucinfón nagyobb a liberalizmus mind a 444 szennyen meg a társain :D szánalomtenger.

2018. szept. 12. 03:09
 42/53 anonim ***** válasza:
55%
Kb semmi nem igaz abból, amit az előző írt.
2018. szept. 12. 08:47
 43/53 anonim ***** válasza:
24%
#42 én ezt tapasztaltam. A 444 az egyik legnagyobb kamu viccoldal a neten, valahol a 4chan színvonalán. A piros kezet meg visszakaptad.
2018. szept. 12. 15:51
 44/53 anonim ***** válasza:

Nézd meg kérlek a mai cikkeket, és írd meg, hogy szerinted melyik cikk ír valótlanságokat.

Szerintem egy teljesen korrekt híroldal.

2018. szept. 12. 16:46
 45/53 anonim ***** válasza:
Elég sok ilyen volt, hogy a cikket a saját szájuk íze szerint átkozmetikázták, fel se tudnám sorolni. És ne gyere nekem azzal, hogy "hádde a Zorigó is esztet csinájja" mert ez nem menti fel a 444-t. Az origó legalább nem antimagyar filoszemita oldal.
2018. szept. 12. 16:56
 46/53 anonim ***** válasza:

Attól, hogy kormánykritikus oldal és oknyomozást is végez rendszeresen, még nem magyarellenes, sőt. A jelenlegi szélsőséges kormánypárti megmozdulásokat és embereket kritizálja, szem előtt tartja. Ha egészséges sajtószabadság lenne itthon, akkor a kormány is normálisan tűrné a jelenlétét. Ezzel szemben nem nyilatkozik sem a 444-nek, sem az Indexnek. Ez beszédes tény a kormány hozzáállásáról.

A 444 alapvetően nem általános híroldal, valahol a 888 ellensúlya. Pontosabban fordítva, ha kronológiailag is nézzük. A 444 viszont valódi tényfeltárást végez tényleges újságírói munkával, míg a 888 rendszeresen inkább átvesz orosz és egyéb szélsőjobbos cikkeket, azokat lefordítva. Tényt feltárni pedig azért nem tud könnyedén, mert a tények folyamatos meghamisítása ingoványos talaj :) Inkább nem is írnak a necces témákról, inkább benyomnak egy cikket hogy megint hány terhes apácát erőszakoltak meg a migránsok fényes nappal egy óvoda előtt oszt jóvan... :D

2018. szept. 12. 16:57
 47/53 anonim ***** válasza:
0%

Azzal semmi gond nem lenne, ha kormánykritikus oldal lenne. Van rajta kívül még csomó másik is. Ettől még nyíltan magyaraellenes, cionista oldal, mint a zsindex. A kettő vastagon szinonimája egymásnak.

A 888-t nincs értelme felhozni, ugyanaz a színvonal, csak az előjel más.

2018. szept. 12. 23:37
 48/53 anonim ***** válasza:
Te látod magyarellenesnke, én meg nem. A kritika az nem az ország ellen van, sőt.
2018. szept. 13. 08:33
 49/53 anonim ***** válasza:

Ha én azt látom, hogy "a magyarok így" a "magyarok úgy", az by definition magyarellenes. A Viktátor hülyesége miatt leugatják a komplett népességet. Kollektív bűnösség elve.

Érdekes, ha a kisebbségről van szó, habzó szájjal verik az asztalt, hogy fúj csúnya rasszisták, magyarokat viszont nyugodtan lehet szidni.

2018. szept. 13. 14:52
 50/53 anonim ***** válasza:
0%
Azèrt magyarellenes, mert az újságíróiknak, csak az útlevele magyar.
2022. ápr. 14. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!