Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444 miért ennyire magyarelle...

A 444 miért ennyire magyarellenes?

Figyelt kérdés
A magyar szurkolókat lenácizzák,amikor magyar sportsikerek vannak,akkor mindig negatív jelzőkkel illetik a sportolókat,de amikor a ceu meg a momentumos tüntetések voltak,akkor egésznap arról írtak.

2017. júl. 16. 22:28
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
71%

Hát ha szerinted ezt jelenti a világ haladószelleműbb részéhez tartozás akkor inkább 1000x inkább ez, mint a nemzethy értékek.

A vizes vb-vel is ez a legnagyobb baj, nem az, hogy van, nem az hogy giccses középszerú volt a megnyitó, nem az, hogy pénzbe került.

Hanem az iszonyatos túköltekezés, amit ha az ember meg mer említeni, akkor rögtön magyarellenes.

Közben meg több mint jogos észrevétel, vagy épp kritika ez, de innen látszik kik azok akiknek semmi nem számít csak magyarosch legyen.

Fél pillanatig nem fájna az a szar, ha a helyén tudtuk volna kezelni.

Az agyhalottak meg azt szajkózzák hát miért nem tudok neki örülni?

Azért mert egy habosra vert szarkupac a tetején egy szem cseresznyével, ezért.

A legszebb az egészben, hogy az egész tökéletesen lemodellezi mi lett volna itt olimpia esetén.

Pontosan és maradéktalanul beigazolódtak a félelmek, a túlköltekezésekkel, a bénázásokkal, a hozzánemértéssel, a határidők be nem tartásával.

Egy az egyben az történt ami miatt nem akartunk olimpiát.

És lám, a még így is óvatos kritikára az a válasz, hogy nekünk semmi se jó.

Ott is az lett volna nem?

Elkészül 10.000 milliárdból, de utána már egy szavunk ne legyen mert elkészült.

Konkrétan olyan ez, mintha azt mondanám egy ismerősnek, figyelj, nem akarok a kutyádra vigyázni mert összeszarja a lakást.

"Nem lesz gondd, tök jó lesz meglátod."

Lenyomja a torkomon azt amiről tudom, hogy nem akarom, a kutya végül összeszarja a lakást.

Én megemlítem neki: "látod. erről beszéltem?!"

És akkor az a válasz: "Te semminek nem tudsz örülni, de mit rinyálsz, már túl vagy rajta, megtörtént, élvezd."

Hát én nem élvezem, és nem csak ezt, hanem ezt az egész álnemzethy tudatot.

A jóisten mentsen meg tőle.

2017. júl. 18. 06:31
 32/53 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem haladás, ha valaki ész nélkül és őrült módon kiszaggatja a saját gyökereit. Inkább elmebetegség, és nem előremutató dolog, hanem vagy 10 lépés hátra. Arról nem is beszélve, hogy aki nem hajlandó így tenni, az bunkó, meg hülye, meg "nemzethy", függetlenül attól, hogy ki kormányoz. A világ legutáltabb dolga, ha valaki csak mímeli a toleranciát és a korrupció ellenességet, és az elfogulatlanságot.

Nem ez az első ilyen rendezvény ami többe kerül. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy beugróként kerültünk a képbe, így meg lett vágva a felkészülési idő. De nem csak ilyen nagy dolgokban, de kisebben is láttam már, hogy valami nem annyiba került, mint ahogy kalkulálták. Gondolom a lopások miatt, még egy egyszerű 2 szobás családi ház esetében is :) Ez nem újszerű dolog. Biztos, hogy volt egy kis mismásolás is a háttérben, de ilyen alapon egy lyukat ne ásasson a kormány, mert ott is lopás merülhet fel. De ha meg nem csinál semmit a kormány, akkor meg az a baj.

Helyén kezelem a kritikát, de már immunis lettem az ellenzéki kritikákra. Az nem kritika, hogy 2010 óta csak azt hallom, hogy minden el van tolva, holnaptól államcsőd. Ez csak propaganda. Hányingerkeltő az egész álkozmopolita-lybherális és mímelt kritikus duma.

2017. júl. 18. 12:05
 33/53 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egyáltalán nem magyarellenesek. Az más kérdés, hogy kormányellenesek, de kell egy média ami fel mer szólalni az elnyomó rezsim ellen. Én támogatom a 444-et 100%-ig. Remek, igényes, szokimondó vagány riportjaik vannak. A riportereik is nagyon jófejek és kompetensek egytől-egyig, nem úgy mint a Nemzethy médiánál, ahol főleg pártisheggnyalási alapon kerülnek be a munkatársak...
2017. júl. 18. 17:25
 34/53 anonim ***** válasza:
48%
A magyarellenesség meg a kormányellenesség nem ugyanaz. Én is kormányellenes vagyok, mégse gyűlölöm a magyarokat. A 444 viszont igen, ez itt a bökkenő.
2017. júl. 18. 18:29
 35/53 anonim ***** válasza:
61%
Ezt a magyarellenesség dolgot fejtsd már ki kérdező, hogy te mit értesz ezalatt, mert én nem értem. Azért, mert nem éltetik a csőcselék futballhuligánokat, neked az a magyarellenesség? Amúgy börtönbe a helyük az olyan randalírozó szociopatáknak!
2017. júl. 18. 19:09
 36/53 anonim ***** válasza:
48%

" Én támogatom a 444-et 100%-ig. Remek, igényes, szokimondó vagány riportjaik vannak."

Pont ma olvastam az egyik félretájékoztató cikküket, hogy nem fűthető a Duna Aréna. Egy kis utánaolvasással kiderült, hogy csak az ideiglenes nézőtér nem, maga az épület igen. Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a kommentelők darabokra kaptak egy határon túli magyart, mert azt merte írni, hogy van jegye az Arénába és helyben szurkol a magyaroknak, és neki tetszik az épület.

2017. júl. 19. 00:39
 37/53 anonim ***** válasza:
Jajj, mindig ez a futball.. Innen is látszik, hogy mekkora népuszítás ez is. Fogadjunk sokan a balhézás miatt akkora foci drukkerek, a sportágat meg nagyívben leszharják...
2017. júl. 20. 01:39
 38/53 anonim ***** válasza:
A 444.hu nem magyarellenes, hanem kormányellenes baloldali híroldal. Ez nem érdekel. Ha viszont mvalóban magyarellenes akkor üzenem hogy dögöljenek meg.
2017. júl. 25. 09:02
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell látni, hogy a kormányellenesség nem magyarellenesség. Sokunk számára pont a kormány irányvonala az ami ártónak bizonyul az országunkra nézve. Mindenkinek joga van erről személyesen véleményt alkotni - a sajtónak is. Továbbmegyek, attól hogy mást vallunk vagy pártolunk, ugyanahhoz a néphez tartozunk és nem kell ellenségként kezelnünk egymást. Jelenleg a politikai holdudvarok presszionálnak minket, hogy utáljuk egymást. Élen a kormánnyal, amelynek tagjai száján számos esetben kicsúszott már a nem túl szalonképes megállapítás, miszerint az ellenzékiek hazaárulók és idegen érdekeket szolgálnak (ez utóbbi gyakran kerül említésre).

Ilyen stílusú kormánykommunikáció - tessék vissztekinteni a XX. századra - kizárólag és minden esetben diktatórikus hatalomszerzés előtt vagy közben volt tettenérhető.

Tessék levonni a konzekvenciákat... Ja és - kedves kérdező - alkoss kérlek SAJÁT, alapos gondolatokat és ne a kormány által programozott agymosást szajkózd. Még a végén azt gondolom hogy befolyásolható vagy.

2017. júl. 25. 10:34
 40/53 anonim ***** válasza:
87%

Az összes médiafelület, médiacsatorna nem magyar személyek irányítása által működik. Nincs jobb és bal oldal, nincs kormányellenesség, hanem az "Oszd meg és uralkodj!" elve alapján a társadalom összetartásának szétzilálása történik és történt már több évszázada. Előre haladni kizárólag egyenesen lehet és nem jobbra vagy balra széthúzással. Tudja ezt az egész világot uraló háttérhatalom. Amely nemzeti törekvést a háttérhatalom nem tudja, nem tudott azonnal elnyomni annak a mozgalomnak, szervezetnek az élére állt és nem magyar, nemzetellenes szervezeteiken keresztül és a velük szellemiségben, lelkiségben egyetértő magyar személyek segítségével, belülről megrohasztotta. Eredmény mindegyik országban, nem csupán Magyarországon a széthúzás, a honfitársak nem a honfitársakat látják egymásban, hanem csak a levágandó ellenfelet.

Tehát, ha sikeresen akarják kiterjeszteni az állami berendezkedésüket és ezért háborúznak, az a legostobább módszer!

A hadviselés igazi művészete: egyáltalán nem harcolni. Helyette felforgatni mindent, ami érték a megszállni kívánt országban, egészen addig, amíg a valóság érzékelése akkora mértékben torzul a meghódítandó országban, hogy többé már nem érzékel ellenségként. Az ő rendszerük, civilizációjuk, nézeteik egy választható lehetőségként jelennek meg az elfoglalásra kerülő országban. Ha nem áhítottként, de legalábbis elfogadhatóként érzékel, vesz tudomásul. Ez a végső cél, a felforgatás végső állomása.

2017. júl. 25. 10:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!