Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az igaz, hogy Kádár a halálos...

Az igaz, hogy Kádár a halálos ágyán vergődve zokogott Nagy Imre miatt és papot hívott, mert annyira emésztette a bűntudat?

Figyelt kérdés

2017. júl. 16. 21:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
*ember
2017. júl. 17. 20:26
 22/23 anonim ***** válasza:
54% ha az emberséges emberek a mennybe jutnak, te biztosan a pokolra kerülsz.
2017. júl. 17. 22:08
 23/23 szenes43 ***** válasza:
71%
1963-ban volt amnesztia már azoknak akiket még nem lógattak fel. A színjáték tárgyalások ha nem kötéllel végződtek a vérbírót leváltották és jött olyan aki kimondta és aláírta az ítéletet. Akit kiengedtek 1989.-ig figyelték és sokan csak segédmunkát kaphattak. Mindegy hogy színész,orvos, pap vagy akárki volt megbélyegezte a káderlapja. 13 éves voltam 1956.októberében ebből adódóan sok sok évet éltem s dogoztam a kádár érában így nem könyvekből ismerem azokat az éveket sem. Csak egy példa: az itteni műv.házban szállásolták el az ÁVH-s tiszteket '57 tavaszán s belőlük (is) lettek a későbbi karhatalmista századok,s egyéb alakulatok kiképzői.
2017. júl. 18. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!