Hogy mi? Szóval már Kádár Jánosnak is problémája volt Soros Györggyel?
Figyelt kérdés
Akkor ezek szerint mégsem véletlen, ha már nem az első magyar államfőnek van problémája Soros alapítványaival.
2017. júl. 14. 16:35
1/16 anonim válasza:
Miért csodálkozol azon, hogy egy kommunistának nem tetszett egy magyar származású gazdag amerikai imperialista?
2/16 anonim válasza:
Világ titkai? Nincs több kérdésem.
3/16 anonim válasza:
Elmegyógyintézetbe záratnám azt, aki ennek az oldalnak bármit is elhisz.
4/16 anonim válasza:
Lehet, de Kádár, nem egy kommunista diktátor volt? Vele teszed "egy polcra" Viktort? Lelked rajta...
5/16 anonim válasza:
"Vele teszed "egy polcra" Viktort?"
Miért ő nem egy kommunista diktátor? Mi a különbség köztük?
6/16 szántóvető válasza:
sőt már Attila Hun királyt is soros fizette le Mantovánál,hogy ne rombolják már porig a dicső Rómát.de másutt is ott volt,pl az amerikai függetlenségi háborúban kulcsszerepet játszott.később pedig álruhába bújt és ő lett Hitler főtanácsadója.
7/16 A kérdező kommentje:
Ti süketek vagytok, vagy csak szimplán lusták voltatok végighallgatni azt az 1:21 perces hangfelvételt?
2017. júl. 14. 17:43
8/16 anonim válasza:
#5: Én aztán igazán nem szoktam védeni Orbánt, de szerintem se nem kommunista ( mivel nem hinném, hogy vannak politikai elvei), se nem diktátor, pláne Kádárhoz képest.
10/16 anonim válasza:
#7: Én végighallgattam, és? Nem tetszet az öreg komcsinak, hogy a " rendszer" elleneseket pénzeli külföldről, stb. Hasonló a szitu most is, a " vidám fiúknak" is csak addig tetszett, amíg őket pénzelték. De ez már az ő "rendszerük".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!