Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért antiszemita ha Sorost...

Miért antiszemita ha Sorost kritizálják?

Figyelt kérdés
Nem a vallását kritizálják. Ez miért antiszemita?
2017. júl. 6. 20:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Na, ez az igazán mérgező!"

Nem, az szimplán antiszemitizmus. :D

Mint minden;)

2017. júl. 6. 23:01
 22/25 anonim ***** válasza:
8%
Nem antiszemita, de ez alapján próbálnak belekötni.
2017. júl. 6. 23:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Gondolom mert a pártolóinak nem sok érvük van mellette, így a végére más nem marad nekik.
2017. júl. 6. 23:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Felőlem legyél nevetséges. Naponta ítélünk meg dolgokat asszociációk, utalások, áthallások alapján. De szerinted az antiszemitizmus egy speciális dolog, és nem lehet ugyanúgy megítélni, mint más dolgokat. Az antiszemitizmust csakis három példányban kinyomtatott, két tanú által hitelesített motivációs levél alapján lehet megítélni. Jól van. Nem értem, hogy miért kell lepontozni, amikor én csak Észak-Írország függetlenségéért érvelek. És nekem ez a motivációm erre a beszélgetésre, mert ezt mondtam. Mert az emberek mindig leírják a motivációjukat, és annak ismeretére semmilyen alternatíva nincsen.

Ez akkor se lesz nehéz kérdés, ha még egy évig rágod. Ugyanúgy, ahogy egy pillantásból tudod, hogy valakinek mondjuk nem tetszett amit mondtál, és általában azt is hogy miért, egy mondat után egyértelmű, hogy valaki antiszemita-e vagy sem. Még akkor is, ha az a mondat nem tartalmazza explicit, hogy ő antiszemita. Szerintem így működik a világ, szerinted meg... szerinted is, csak politikailag kényelmes letagadni.

2017. júl. 6. 23:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem így működik a világ. Szerintem Te működsz így, és kivetíted a világra.
2017. júl. 6. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!