A jobboldal miért tartja magát hazafiasabbnak, keresztény értékrendűbbnek, holott náluk gyakoribbak az aggresszív fellépések és az antiszemita megnyilvánulások is (lásd: zsidók, romák, nyugat, stb)?
A melegeket kifelejtettem. Ők is gyakran céltáblái a jobboldalnak.
Számomra az, hogy embereket szexuális irányultságuk, származásuk, vagy éppen vallásuk alapján bélyegeznek meg, nem éppen egy értelmiségi kaszt képében tünteti fel a jobboldaliakat számomra, de lehet tévedek velük kapcsoaltban. Nem sok jobbost ismerek személyesen, csak netes fórumokról.
Nem oldalhoz kötött, hogy kinek mennyire van tele a töke a "migrénesekkel", a zsidókkal vagy a kokerókkal. Már csak azért sem, mert a vérbaloldali Sztálin bátyó is ugyanolyan hévvel irtotta őket, mint Hitler (sőt, ő konkrétan sokkal többet megölt), csak hát ugye néki szabad volt, lévén győztes hatalom. Ezért nincs értelme a jobboldalra mutogatni és teli torokból antiszemitázni, a baloldali eszmék jegyében ugyanezt művelték, csak nem álltak meg hatmilliónál.
Én nem vagyok barátja se a nyugatnak, se az elvtársaknak, ettől még hazafinak tartom magam.
A jobboldal nemcsak a Jobbikból áll, az utóbbi csak a jobboldal egy kis szegmense, az ő példájukat rávetíteni a komplett jobboldalra annyira ostoba dolog, mint az, amikor az MSZP alapján könyveli el valaki a teljes baloldalt.
Mondjuk ez Magyarország, idehaza nem is értem minek várom, hogy átlássák a politikai paletta árnyaltságát, ennyi erővel a macskámtól is elvárhatnám, hogy írjon szonetteket, az is hasonlóan eredményes lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!