A jobboldal miért tartja magát hazafiasabbnak, keresztény értékrendűbbnek, holott náluk gyakoribbak az aggresszív fellépések és az antiszemita megnyilvánulások is (lásd: zsidók, romák, nyugat, stb)?
Amondó vagyok, hogy az egy jó párt aki az államnak a legjobbat akarja. Ehhez viszont nem kell keresztény értékrendűnek lennie, ilyen vallási téren semlegesnek kell lennie. Amondó vagyok, hogy esetleg lehet elfogadóbb, ismerje el, hogy létezik a másik de nem foglalkozni vele.
Mondom ezt úgy, hogy keresztény vagyok.
De nálunk már amúgy is teljesen más a jobb- meg baloldal mint amilyen volt. A politikai vezetők úgy vezzesék az országot, hogy az országnak jó legyen, ha már oda tették őket.
"2006-os habzó szájú csőcseléket a mostani kulturáltan demonstráló baloldali magyarokkal."
:DD
Te a szélsőjobboldalról beszélsz, a jobboldal nagyjából ugyanolyan naiv libsi, mint a bal (lásd Merkel, Sarkozy, angol, amerikai, holland, svéd, stb. jobboldal). Az általad felsorolt kisebbségek nem asszimilálódnak, ezért nem tartoznak a nemzethez, hazához. Ahogy az erdélyi magyarok sem tartoznak Romániához, a román nemzethez. Te is egy álomvilágban élő ballib vagy, aki értelmiséginek tartja magát, mert nem lát különbséget a nemzete és más nemzetek, 20-szoros bűnözési rátájú, integrálhatatlan, hazaellenes, nemzetellenes, rasszista kisebbségek között. Nézd meg Dél-Afrikát vagy Brazíliát, vagy a világ egyik legszegényebb országát, Haitit, hova jutott, és meglátod, valóban minden ember egyenlő-e.
Én nem vagyok keresztény, kérdésedből és a pápa megnyilvánulásaiból is kitűnik, mennyire értelmes, migránssimogató vallás.
A jobbik mindet kitalál csak el tudja adni a propagandáját. De előbb utóbb belefog fulladni a saját gyűlöletbe.
Am meg már annyi oldalt váltottak annyiszor h már teljesen hiteltelenné vált lásd "Néppártosodás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!