Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Heti Választ hogyhogy nem...

A Heti Választ hogyhogy nem darálta be még a Fidesz?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 10:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Jó, akkor leírom újra: Rádió1 eddig nem volt fogható, csak néhány hete, amióta a helyi adóval megegyeztek. Előtte hetekig reklámozta is a soproni rádió, hogy " hamarosan...". ßzóval, ez nem odébb tekerés kérdése. A Music fm és a Juventus sose volt hallgatható itt, ha elhiszed, ha nem Legfeljebb neten, mert ezek nem országosan fogható rádiók. Mint írtam, a Rádió1 is csak júñius eleje óta hallgatható. Előtte reklámozta is a helyi rádió, hogy "hamarosan...". Szóval, ez nem odébb tekerés" kérdése, hanem eddig nem volt elérhető.
2017. jún. 25. 17:47
 22/25 Pro Patria ***** válasza:
Tehét akkor mostmár elérhető nálad is, ha jól értem. Kérdés: némaságra lett kárhoztatva Baluék hangja?
2017. jún. 25. 17:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, a Rádió 1 elérhető, de csak az. Azon kívül, csak a közszolgálatiak. És tekintettel arra, hogy a Rádió 1, Vajna kormánybiztosé, a " többiek" pedig országos viszonylatban, csak neten hallgathatóak, szerintem elég egyértelmű az "irány". Végülis, én eddig is csak ennyit állítottam: országos lefedettségű, mindenhol elérhető tévé, rádió, csakis kormánypárti kézben lehet. Az RTL- klub az egyetlen kivétel.
2017. jún. 25. 18:11
 24/25 Pro Patria ***** válasza:
A Kossuth Rádió hallgatóközönsége napi 223 ezer, a Music FM-é napi 202 ezer fő.
2017. jún. 25. 21:52
 25/25 anonim ***** válasza:
#24: Jó, de ez mit bizonyít azon kívül, hogy a kereskedelmi rádiókra sokkal nagyobb igény van, nagyobb a hallgatottsága, mint a közszolgálatiaké?
2017. jún. 25. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!