Ha minden fidezses hülye, akkor hogyhogy az egyik legfejlettebb rész, a Nyugat-Dunántúl a legfideszesebb régió?
Az ország Keleti része évtizedekkel van lemaradva Nyugathoz képest!
A 2 országrész között hatalmas a szakadék.
Míg Nyugaton normálisabb munkahelyek vannak, a Keleti részén jóformán csak közmunka van, semmi egyéb!
Miért furcsa ez?
Budapesten is a legjobb környékek (budai kerületek) kőkeményen Fideszesek.
Nekem nem furcsa.Ezeken a területeken az emberek valamit jól csinálnak.
Csak azoktól kérdezem, akik mindenkit lehülyéznek, aki fideszes...
Egyáltalán nem hülye minden fideszes.
A talpasok, azok tény és való, hogy hülyék közülük, de az intelligens vezető réteg, ami felhasználja őket, egyáltalán nem az.
Na jó, de még mindig nem válaszoltatok a kérdésre.
Ennek a 3 megyének minden része szín fideszes , nem csak a közvetlen határ melletti részek. Amúgy meg ha már a kelet-magyarországi nagyvárosoknál tartunk, ezek közül a legnagyobb és egyben legfejlettebb Debrecen szintén fideszes fellegvár.
Válaszolok akkor a kérdésedre. Megszokásból Fideszes régió, ennyi. Ugyanúgy, ahogy Budapesten is megszokásból Fideszes a budai oldal, megszokásból baloldali/vörös a pesti oldal. Meg lehetne más példát is mondani, Debrecen is megszokottan Fideszes, Szeged meg megszokottan baloldali.
De szerintem a megszokottság a begyepesedettség és a zárkózottság és a hülyeség egyik jele. Én nem vagyok csőlátású, hogy arra szavazok akire mindig is szavaztam, vagy amire a szüleim szavaznak, hanem mindig arra szavazok akit éppen a legjobbnak tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!