A Heti Választ hogyhogy nem darálta be még a Fidesz?
"A kereskedelmi rádiók kapcsán, nem vagyok feledékeny, csak én nem a 2009- ben történtekre gondolok, hanem a NEO fm-re és a Class fm- re. Az egyiket, amint hatalomra kerültek, gyakorlatilag kizárták az állami hirdetésekből, a másikkal nem volt semmi gond."
- Azt tudod, hogy mindkettő sugároz most is, legfelejebb, - mint 2009-ben -, névcserével? Balázs most sem csinál mást, mint korábban, ugyanazokkal, ugyanazt. Ahogyan 2009-ben is eljátszották a hattyú halálát, és, mint bemásoltam neked, akkor is politikát kerítve az egyébként teljesen hétköznapian lejáró frekvenciajogok mögé, és, mint akkor, a szünet most is nagyjából két hétig tartott.
Az anyag nem vész el, csak átalakul.
Azt pedig nehezen hiszem el, hogy éppen Balázs lenne az, akit alkalmaznának, ha kormányközeli tulajdonoscseréről van szó.
"Ami meg a közmédiákat illeti: nem hiszem, hogy " mítosz" az, ami köréjük épült."
- Kérlek, linkelj tíz ordító nagy hamisítást. Egy elemzőbéla, egy migránsos diagram, ez kettő.
A 24.hu így szedte össze:
Hírhamisítás, avagy a Cohn-Bendit eset
Blőrözés, retusálás
Schmitt Pál mosdatása
A kormányellenes tüntetők nem találása, karaktergyilkolása
Németh Balázs
Bajor Imre halála kimarad
Hírek elhallgatása
Cinikus arrogancia
A nézők totális hülyének nézése
A kormánypropaganda kritikátlan átvétele
Amiből eléggé kiérződik, hogy nem jött össze tíz, ezért már nagyjából a felétől(!) tölteléksorokkal kellett gyarapítani a számot, mint "Cinikus arrogancia", vagy "A nézők totális hülyének nézése", ami semmi konkrétum, semmi tárgyszerű megnevezett dolog - nem véletlenül.
Ha nem elemi gyűlölet lenne, amiért más valami mást mer mondani, akkor messze nem lenne ilyen legendája. Ennyi bakit, vagy tudatos csúsztatást bármely híradóból össze lehetne szedne. Kezdjem el sorolni az RTL-t, vagy az ATV-t érintő dolgokat? Ez nem visszamutogatás, csak bemutatandó, hogy mítosz épült ki a köztévé köré.
A Magyar Hírlap, vagy a 888 esetén értem. A köztévénél inkább csak annyi áll meg, hogy aki nem lép be a sorba köpködni, már az is gyűlöletet kelt. És ellenséggé válik.
Olyan indulatok vannak a társadalomban minden irányból, hogy az nehezen értelmezhető.
"Amikor a kereskedelmi rádiók "kinyírásáról" írtam, akkor nyilván az országos lefedettségű rádiókra gondoltam és nem ezek internetes váltózataira"
- Az internetes adás csak átmeneti volt.
Magyarország jobban teljesít reklám az ATV-n is futott:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__42..
Hogy a köztévén sűrűbb az ilyen, az ésszerű, a köztévé állami, annyi reklámot raknak rá, amennyit nem szégyellnek.
Na, akkor megint. A Sláger Rádió, Bockorral 2009-ig futott, aztán lejártak a frekvenciajogok, Neo FM néven futott tovább, ugyanúgy Bochkorral, ugyanabban a frekvenciacsomagban, 2011-től a programigazgatója Kalácska Gábor lett a korábbi Sláger Rádióból, majd 2012-től újabb frekvenciakog-ügy után Music FM-ként fut, továbbra is Bochkorral, a vezérigazgatója pedig Kiss Anikó, a Sláger Rádió korábbi hírszerkesztője.
A Danubiusszal ugyanez játszódott le 2009-ben, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri ugyanígy nécvcsere után folytatta a munkát a Class FM-ben, ugyanazon a frekvencián, ugyanolyan formában, jelenleg pedig a Rádió 1-ben teszik ugyanezt. Igen, Vajna a tulajdonosa a Rádió 1-nek, de nem különösebben látom, miben változtat az pozitív, vagy negatív irányban az életemben, hogy ki kap pénzt utána.
"Elhallgattatásról" nincs szó, mindkét banda ugyanúgy dolgozik, mint ahogyan bármikor.
"A Music fm régen se és most se hallgatható itt"
- A Music FM már a Juventus frekvenciacsomaglyát kapta meg 2012-ben.
"a Rádió fm pedig pár hete " létezik", miután megállapodtak a helyi rádióval. Szóval, tényleg nem értem, hogy miről beszélsz."
- A Rádió 1 esetén arrébb kell tekerned az eddigiekhez képest, de ne tudnád minden reggel akár Bochkort, akár Balázst hallgatni? Nehezen hiszem el, hogyha én hallgathatom, pont Sopronban ne lenne foghatóak.
Országosak, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!