Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A System of a Down tényleg...

A System of a Down tényleg soha nem jön Magyarországra Viktor embertelen húzása miatt?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor még régen egyet gondolt, s úgy döntött hogy az örmények fejét baltával szétverni nem bűn. Ezért hazaküldte a bűnözőt a hazájába hogy ünnepeljék 'nemes' tettét.

Mostanában hallottam róla hogy emiatt a SOAD nem jön Magyarországra, nagyon szeretem a zenéjüket, és teljesen megértem őket emiatt ha tényleg így van :\.

Szerintetek ha Orbán Viktor megbukik akkor lesz koncertjük nálunk?

2017. jún. 19. 15:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%
28#, Brüsszelbe minden ország küld egy biztost, így van ott magyar biztos is. Saját magunknak becsicskulni meg elég nehéz dolog. A negatív hírnevet pedig itt is a kormány kelti a saját maga elleni lázadozásával, úgyhogy ez most egy öngól lett.
2017. júl. 17. 23:20
 32/35 anonim ***** válasza:

Lehet itt pattogni meg a nézeteim miatt lenullázni, a valóság viszont akkor is az marad, hogy Serj egy politikus döntése, egy politikai döntés miatt nem jön többet az országba, leszarja a rajongóit. Azokat a rajongókat, azon ország népét, akikről tudja, hogy nem helyeselték a döntést javarészt és tiltakoztak ellene. Ő akkor se jön, lényegében pofán köpi a saját rajongóit akik mellettük álltak.

Engem lehet utálni, mert más a nézetem egy témáról, de ettől még Serj viselkedése nevetséges és gyerekes lesz ugyanúgy.

2017. júl. 19. 20:52
 33/35 A kérdező kommentje:

# 32/32 Időpont ma 20:52

Én nem érzem úgy hogy Serj köpött volna szembe engem, inkább úgy hogy Orbán köpte szembe az összes Örményt. Én se mennék el annak az embernek a fellegvárába aki a népem gyilkolását nem tartja büntetendő dolognak.

2017. júl. 19. 22:10
 34/35 MolotovPunk ***** válasza:

Orbánnak és kormányának vastagon benne van a keze abban,ami ezzel kapcsolatban történt.A Fidesznek pedig az egész külpolitikája nevetséges és egyben siralmas is...Más téren is.

Nem is csodálom,hogy Nyugat Európa is utálja ezt a kormányt.

2017. júl. 19. 22:23
 35/35 anonim válasza:

De, jönnek.

[link]

Már megvan a jegyem. :)

2019. okt. 22. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!