A System of a Down tényleg soha nem jön Magyarországra Viktor embertelen húzása miatt?
Orbán Viktor még régen egyet gondolt, s úgy döntött hogy az örmények fejét baltával szétverni nem bűn. Ezért hazaküldte a bűnözőt a hazájába hogy ünnepeljék 'nemes' tettét.
Mostanában hallottam róla hogy emiatt a SOAD nem jön Magyarországra, nagyon szeretem a zenéjüket, és teljesen megértem őket emiatt ha tényleg így van :\.
Szerintetek ha Orbán Viktor megbukik akkor lesz koncertjük nálunk?
Lehet itt pattogni meg a nézeteim miatt lenullázni, a valóság viszont akkor is az marad, hogy Serj egy politikus döntése, egy politikai döntés miatt nem jön többet az országba, leszarja a rajongóit. Azokat a rajongókat, azon ország népét, akikről tudja, hogy nem helyeselték a döntést javarészt és tiltakoztak ellene. Ő akkor se jön, lényegében pofán köpi a saját rajongóit akik mellettük álltak.
Engem lehet utálni, mert más a nézetem egy témáról, de ettől még Serj viselkedése nevetséges és gyerekes lesz ugyanúgy.
# 32/32 Időpont ma 20:52
Én nem érzem úgy hogy Serj köpött volna szembe engem, inkább úgy hogy Orbán köpte szembe az összes Örményt. Én se mennék el annak az embernek a fellegvárába aki a népem gyilkolását nem tartja büntetendő dolognak.
Orbánnak és kormányának vastagon benne van a keze abban,ami ezzel kapcsolatban történt.A Fidesznek pedig az egész külpolitikája nevetséges és egyben siralmas is...Más téren is.
Nem is csodálom,hogy Nyugat Európa is utálja ezt a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!