Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A System of a Down tényleg...

A System of a Down tényleg soha nem jön Magyarországra Viktor embertelen húzása miatt?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor még régen egyet gondolt, s úgy döntött hogy az örmények fejét baltával szétverni nem bűn. Ezért hazaküldte a bűnözőt a hazájába hogy ünnepeljék 'nemes' tettét.

Mostanában hallottam róla hogy emiatt a SOAD nem jön Magyarországra, nagyon szeretem a zenéjüket, és teljesen megértem őket emiatt ha tényleg így van :\.

Szerintetek ha Orbán Viktor megbukik akkor lesz koncertjük nálunk?

2017. jún. 19. 15:11
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy jó kérdés mert én is kíváncsi vagyok erre. 444 vagy index nem tudom már melyik írta meg,hogy soha nem fognak Magyarországon koncertezni.
2017. jún. 19. 15:14
 2/35 anonim ***** válasza:
84%

Index volt ! Amúgy én is szeretem őket ,de az ok nincs leírva,hogy miért nem jönnek. Kegyetlen jó hangja van a csávónak.

[link]

2017. jún. 19. 15:18
 3/35 anonim ***** válasza:
81%
De de le van írva csak a jó vége fele a cikknek.
2017. jún. 19. 15:22
 4/35 anonim ***** válasza:
29%
Viktor szerint nem bűn ,de bizony ez bűn ! Én is megsértődtem volna a helyükben,hogy ha örmény lennék. Szerintem ők már nem jönnek ide bár nem is baj mert ki jönne ebbe a retkes országba ,de most komolyan ?
2017. jún. 19. 15:27
 5/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem fog eljönni. Maximum akkor jön el, ha holnap lerohanjuk Azerbajdzsánt, vagy a törököket.
2017. jún. 19. 15:27
 6/35 anonim ***** válasza:
82%
Ők nem foglalkoznak azzal hogy viktor van vagy nincs. Ők csak azt látták hogy a magyar kormány gazdasági érdekből elenged egy gyilkost. Amikor ez kiderült a már szigetre leszervezett koncertet azonnal lemondták és nem is valószínű hogy valaha beteszik ide a lábukat. Redditre amikor beregizett az énekesük elsőként kérdeztek rá a témára, még az is lehet hogy az új lemezükön ez a téma még visszaköszön.
2017. jún. 19. 15:33
 7/35 MolotovPunk ***** válasza:
35%
Amíg ez a banda lesz hatalmon,addig nem hiszem,hogy a SOAD jönni fog Magyarországra.Mellesleg én is szeretem a System Of zenéit.Rengeteget hallgattam őket.
2017. jún. 19. 15:57
 8/35 anonim ***** válasza:
33%

ezen csodálkoztok?

még a honfitársaink sem akarnak idejönni, kiüldözte őket az orbánkormány nem MAGYARORSZÁG, sodék meg nem szeretik a diktatorikus rendszereket

2017. jún. 19. 16:21
 9/35 anonim ***** válasza:
54%

"az orbánkormány nem MAGYARORSZÁG"

De. A magyar emberek nem húzhatják ki magukat a felelősség alól. Ők szavazták meg 2/3-os többséggel a fideszt. Ezek szerint az emberek egyetértenek azzal hogy a kormány gyilkosokat enged szabadon néhány jövőben remélt gazdasági kapcsolatért amiből persze semmi nem lett. Ez a magyar emberek felelőssége.

2017. jún. 19. 16:23
 10/35 anonim ***** válasza:
44%

"De. A magyar emberek nem húzhatják ki magukat a felelősség alól. Ők szavazták meg 2/3-os többséggel a fideszt."

a fidesz szavazók nem húzhatják ki magukat, sosem szavaztam erre a nyomorult korrupt bandára szóval nekem nincs felelősségem, aki a fityiszre tette az X et azoknak LEHET feltéve ha egyetértenek a diktatorikus intézkedéseivel

kedves viktorka szokta hangoztatni a parlamentben hogy idézem "a fideszbe mindenki tudja az a szokás mindenki magáért felel"

2017. jún. 19. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!