A System of a Down tényleg soha nem jön Magyarországra Viktor embertelen húzása miatt?
Orbán Viktor még régen egyet gondolt, s úgy döntött hogy az örmények fejét baltával szétverni nem bűn. Ezért hazaküldte a bűnözőt a hazájába hogy ünnepeljék 'nemes' tettét.
Mostanában hallottam róla hogy emiatt a SOAD nem jön Magyarországra, nagyon szeretem a zenéjüket, és teljesen megértem őket emiatt ha tényleg így van :\.
Szerintetek ha Orbán Viktor megbukik akkor lesz koncertjük nálunk?
"Ha egy magyart fognának el más országban akkor meg itt rinyálna mindenki, hogy de miért nem küldik haza az országába. Na ugye, el vagytok ti tévedve édeseim."
Rajtad kívül egy magyar gyilkosért nem tudom ki rinyálna hogy hozzák haza, az emberek többsége Magyarországon nem tolerálja a gyilkosságot, persze vannak kivételek, mint te.
Ne forgasd ki a szavaim és fogalmazd át, sehol nem írtam ilyet. Nekünk semmi közünk hozzá, az örmények meg az azerbajdzsániak közötti konfliktushoz. És ennyi. Ez egy olyan dolog, hogy akármit csinálnak az valakinek nem fog tetszeni, akkor azt választják ami nemzetközi jogi szinten, EU-s szinten megfelelő. Hazaküldték, és ha nem rémlene a Jobbik is ezt tanácsolta annak idején úgyhogy ne Viktorozzál. Így is rohadt a sitten vagy 8 évet. Ha nem küldik vissza akkor a másik ország pattogott volna, ha letölti a kiszabott 30 évet és utána küldik vissza akkor megint az örmények pattognának. Persze ti ku rva okosak vagytok és mindenre tudjátok a tökéletes megoldást, szerencse, hogy nem ti vagytok a politikusok...
Ha nem tetszik az örményeknek, akkor menjenek azerbajdzsánba, de persze mindig egyszerűbb a harmadik félbe belerúgni.
Serj nem is fog többet idejönni abban megnyugodhattok, de nem emiatt ez csak egy jó ok. Sose szerette az itteni politikát meg a magyarok politikai birka gondolkodását. Ha más lesz párton se fog idejönni és ha nem történt volna meg ez az eset se jönne már többet ide. Nem véletlenül csak egyszer járt itt ezer éve, azt is csak mutatóban. Volt 8 év amíg jöhetett volna és nem volt a kiadatási balhé, nem jött akkor se.
És kit érdekelnek azok az azerbajdzsániak akik hisztiznek hogy adják ki a gyilkost? Én inkább teszek eleget azoknak az embereknek akik igazságot követelnek, mintsem azoknak akik hősként akarnak ünnepelni egy gyilkost.
A gyilkospártiak hisztije engem nem érdekel, és akinek helyén van a szíve, az nem követeli annak az embernek a kiadását akiről tudja hogy büntetést érdemel és kiadás esetén nem kapja meg azt.
Orbán Viktor a gyilkosoknak tett elégtételt, mert úgy gondolkozott ahogy te, inkább állt a gyilkosok pártján, mint sem azokén akik igazságot követeltek. Te is állást foglaltál abban hogy melyik csoporttal azonosulsz, de ne akarj meggyőzni engem, vagy bárki mást afelől hogy a gyilkosság nem ér büntetést. Ti romlott emberek vagytok, gyilkosság pártiak, szélsőségesek, de mindenkire ne akarjátok ráerőltetni ezt. Még szerencse hogy a hozzád hasonlók itt, Magyarországon nem tudják megkerülni az igazságszolgáltatást a nemzetközi egyezmények miatt, hanem itt gyilkolásznátok amit értek és ahogy kedvetek tartja.
Magyarázhatod neki, de felesleges. Semmi érzéke nincs a külpolitikához és a döntések következményeivel sincs tisztában. Gerinctelen alak, akit nem érdekelnek a nemzetközi kapcsolatok, se az emberi jogok, csak az, hogy legyen nekünk olcsó azeri olajunk és ne kelljen etetni +1 embert. Emlékszem még, hogy élő adásban verték szét az örmények a magyar nagykövetséget haragjukban, elengedtek ők is tömeggyilkost, mindkét ország erőteljesen elkezdett fegyverkezni stb., biztos nem lehetett előre tudni.
Annak idején nem lepődtem volna meg, hogy ha idejött volna egy csapat felfegyverzett azeri és kiirtotta volna az összes magyarországi örményt, mind a 30 ezret, mivel kiderült, hogy itt büntetlenül megtehetik.
Mert neked aztán kur.vára van érzéked a külpolitikához. Ja nem.
Serj ettől még egy hisztis óvodás marad, ha nem akar idejönni többet zenélni. Ne jöjjön. Hangja már úgy sincs, nem is lenne érdemes.
És most ki a franc beszélt itt Serj hangjáról? Arról van szó, hogy te hülye vagy. Azon is elgondolkozhatnál, hogy miért nem a 'sértetteknek' (örményeknek) adtuk ki a gyilkost, és miért nem szándékoztuk kiadni senkinek, amíg be nem lebegtette Azerbajdzsán az olaját. Hadoválsz itt nemzetközi jogokról, de azt se tudod, hogy milyen nemzetközi jogokról van szó.
Az ország hírnevét aprópénzre váltottuk, ez történt valójában. Sajnos most már kivételesen retardált vagy.
"Serj ettől még egy hisztis óvodás marad, ha nem akar idejönni többet zenélni. Ne jöjjön. Hangja már úgy sincs, nem is lenne érdemes."
Csak azt nem értem hogy akkor miért nem a te hangodat hallgatják 100 milliók XD.
Amúgy meg Brüsszel mikor kérte tőlünk hogyha valaki gyilkol az országunkban adjuk ki neki hogy otthon ünnepelhessék a tettét?
Csak az itt a baj hogy a nagy azerb barátkozásból egy darab jövedelmező üzlet sem született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!