A System of a Down tényleg soha nem jön Magyarországra Viktor embertelen húzása miatt?
Orbán Viktor még régen egyet gondolt, s úgy döntött hogy az örmények fejét baltával szétverni nem bűn. Ezért hazaküldte a bűnözőt a hazájába hogy ünnepeljék 'nemes' tettét.
Mostanában hallottam róla hogy emiatt a SOAD nem jön Magyarországra, nagyon szeretem a zenéjüket, és teljesen megértem őket emiatt ha tényleg így van :\.
Szerintetek ha Orbán Viktor megbukik akkor lesz koncertjük nálunk?
Itthon ezt lehet hogy be lehet magyarázni, de külfödön azt látják hogy a magyarok bíznak a fideszben és orbánban. Pl Serj Tankian is írt redditen arról hogy megint megszavazták a fideszt és a nem túl pozitív véleményét a magyarokról. Ez van eljön az a pont amikor vállalnunk kell a felelősséget egy nemzetként, nem lehet mindig hárítani szerencsére most csak egy ilyen jelentéktelen dologról szól hogy egy rock banda ad-e itt koncertet vagy savaz-e minket a sajtóban meg a klippjeiben, de jöhetnek előbb utóbb komolyabb esetek is.
Ez nem egy zenekarról, hanem egy gyilkos kiadatásáról szól, ami megrontotta a kapcsolatot két nemzet között.
Ja meg, mindenki őrjöng Trianon miatt, hogy MÁSOK milyen igazságtalanok velünk szemben. Mi meg még egy gyilkos ügyébe se merünk beleállni. Nem mi tehetünk róla, mi?
/Ez nem egy zenekarról, hanem egy gyilkos kiadatásáról szól, ami megrontotta a kapcsolatot két nemzet között./
Pontosan.
OFF.
Annak,aki lusta végig olvasni a cikket,de érdekli,hogy mi van,mert lemaradt róla:
" Tankianék – más örmény együttesekhez hasonlóan – elvből nem hajlandóak Magyarországra jönni azután, hogy az Orbán-kormány kiadta Azerbajdzsánnak Ramil Safarovot, aki baltával agyonvert egy alvó örmény katonát. Annak ellenére adták ki, hogy sejteni lehetett, hazaérve azonnal kegyelmet kap az életfogytiglan helyett, és sok örménygyűlölő azeri nemzeti hősként fogja ünnepelni. "
"Vicces olvasni, hogy mindenkin a kormánykritikus világvégehangulat lett úrrá, mert nem jön ide egy zenekar."
Az okkal van itt mindenki elfoglalva amiért nem jönnek ide. Azért nem jönnek ide mert egy pökhendi, erkölcstelen kormányunk van, aki Örményországot túl aprónak látta, ezért semmibe vette az ottani embereket. Persze ha minket vesznek semmibe (mert mi se vagyunk nagyobbak mint pl. Örményország), akkor az már "felháborító", igaz? Gyakran hangoztatott dolgok Trinaon, meg '56, és természetesen joggal hangoztatjuk az igazságtalanságot amiben részesültünk. Viszont úgy tűnik mi sem vagyunk jobbak.
Nem tudom mi a fa szt pattogtok ezen ennyire, ha nem idevaló akkor ki kell adniuk, nincs apelláta. Serj meg szépen verje a nyálát azon az országon ahova való, ne rajtunk. Ha nem jön ide, hát ne jöjjön, dugja fel az orrát mint egy ütődött 10 éves, ki nem szarja le.
Ha egy magyart fognának el más országban akkor meg itt rinyálna mindenki, hogy de miért nem küldik haza az országába. Na ugye, el vagytok ti tévedve édeseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!