Ha 4 millio magyar éhezik, hogy hogy nem ismerek éhezö magyart?
"Tehát mégsem éhezik 4 millio magyar, csak igénytelen kaját eszik, mert kaja helyett cigire és piára költ. Értem."
És természetesen a cigitől meg a piától hizik. Biológia egyes, leülhetsz.
Nehogy elhidd már ezt a 4 milkót.
Minket egyszer az egyetemen egy liberó nyelvtanár akart behülyíteni ilyen marhaságokkal, persze röhögtünk rajta.
Kérdező, téged érdekelnek a válaszok, vagy csak mantrázod a saját elképzelésed?
Gondolod, hogy ha valaki ott áll a bolt előtt, látja, hogy vehetne finomat és jót, és inkább a gagyit veszi meg csakazértis? Ne légy már ostoba...
Általában a szénhidrátok az olcsók. Amikor nem volt munkám, de fizetni kellett az albérletet és az étkezésemet, akkor volt olyan hét, amikor csak heti 2000 jutott kajára. A környezetemben élők nem tudtak róla, hogy ennyire rosszul állok, szégyelltem is. Heti bevásárlásom ennyiből állt: Fél kg zabpehely, egy liter dobozos szlovák tej, fahéj, 2 nagy konzerves paradicsom, egy csomag rizs, egy csomag tészta, és 2 pohár tejföl (nevezzük inkább frissfölnek, nem sok köze volt a tejfölhöz) és egy kis minőségibb sonka. Tojás szerencsére mindig van otthon, de így is képzelheted, mennyire a minimumon volt a fehérjefogyasztásom. Ráadásul tél volt, zöldségek/gyümölcsök terén is eléggé lekorlátozódott a választék. Nem mondanám, hogy éheztem, nem vagyok válogatós.
Az elhízás meg amiatt van, mert ezekből a kenyeres, tésztás ételekből esznek többet az emberek. Ez inkább pszichológiai okokra vezethető vissza. Sok embert megnyugatat az evés, pótcselekvésként kezelik.
" meg a piától hizik"
A pia durván előidézi az elhízást.
Egyébként valóban röhej, hogy valaki lemeri írni az igazságot, hogy nincs 4 millió éhező, meg havonta több tízezer elvileg elvándorló magyar, ahogy télen se fagytak meg több tízerzen és rögtön trollkodik meg provokál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!