Ha az ellenzéki pártoknak vannak tervei az országgal, akkor miért csak a Fidesz szapulásával vannak elfoglalva?
Minek szavazzak az ellenzékre, ha annyit mondanak összesen, hogy a Fidesz rossz, lop csal hazudik. Majd ök nem fognak (persze persze, mind ezt mondja..) Ja és több pénzt mindenhova, miböl? Hát a "gazdagok" pénztárcájából. Egyetemi végzettséggel, vezetöi beosztással ugyebár én gazdag vagyok.. Kár, hogy alig tudom eltartani a három gyermekem, plusz adoterhekkel nyilván könnyebb lesz. Ezzel kivánják visszacsalogatni a külföldre menekült mérnököket? Ha még ezen felül is el fognak venni, akkor fogom a sátorfámat és én is megyek a családommal együtt, már egy ideje tervezem.
Szoval azon kivül, hogy a fideszt köpködni kötelezö már lassan, és a pénztárcámbol pénzt akarnak kiszedni, meg van egy gyenge igéretük, hogy ök nem fognak lopni, de semmit nem mondanak rola, mivel számolnák fel a korrupciot, ezeken felül van esetleg értelmes ötletük is?
Ha nincs, akkor azt kell, hogy mondjam, a fidesz k..va szar, de még mindig jobb mint nem tudni mi lesz a jövöm. A fidesz rossz de legalább kiszámithato. Valaki mondja meg, hogy akkor mi a francnak menjek el szavazni egyáltalán?
"Ha a baloldal kerül hatalomra, akkor mivel kell számolnom? Továbbra is munkát fogok tudni adni 9 embernek? "
Mi lenne, ha megvárnád a 2018-as teljes választási programot, elolvasod, majd elmész és kérdezel a rendezvényeken, aztán mérlegelsz. Ennyi, nem tudom ezen mit kell ennyire túlhúzni.
Amúgy most néztem a Vona18-at is, 18 tervezetet mutat be a választásokig amiket "alapelvként" fognak majd kezelni. Ez sem a Fideszről szól. De a Jobbiknak rengeteg ilyen programja van még, elvileg az idejük 50%-át a tervekkel töltik. És a maradék időből is rengeteget töltenek az átlagemberekkel való kapcsolattal (sajtótájékoztató, látogatások, beszélgetések stb...).
Az LMP-nek is rengeteg megnyílvánulása javaslatokról szól.
Azért van ennyi gyűlölet a médiában mert a Fidesz mindenféle hazugsággal támad, és vissza kell vágni :\. Kicsit ovodás, de igazából ovodás szintű választókat kell megnyerni a győzelemhez is...
Kérdező! Én azt javaslom neked hogy na azért szavazz 2018-ban hogy a pártod megnyerje a választásokat, hanem gondolkozz úgy hogy ellenzékben ki tevékenykedik a leghasznosabban. Úgyis marad a Fidesz.
Az ellenzéki pártoknak ugyanaz a szándékuk az országgal, ami a Viktátornak: minél kényelmesebb életet biztosítani maguknak meg a sleppjüknek, kiszolgálni a zsidó nagytőkét, végrehajtani Brüsszel utasításait - mindezt egy egész ország kárára. Onnantól a szavazótábor senkit nem érdekel, hogy megszavazták őket. Túlélték a hasznukat, boldoguljanak ahogy tudnak, vagy dögöljenek meg, kit érdekel.
A pártok közt csak annyi a különbség, hogy mindegyikük igyekszik ezt minél díszesebb hazugságokba csomagolni, egymást túllicitálva.
"Rendszeresen hvgt olvasok, indexet, atvt nézek, kérlek linkelj már nekem egyetlen cikket, ami arról szól, hogy mit tervez az ellenzék"
Itt a baj. Talán nem a libbant zsindex viccoldalról kéne tájékozódnod, ahol az se igaz, amit kérdeznek.
"a párt nem ember, aki vagy tisztességes, vagy nem, hanem több száz képviselö, miniszter, témák felelösei, intézményrendszer vezetöi, és a párthoz közelállo pénzemberek, oligarchák, befektetök stb."
Stimmel. Ez is bizonyítja, hogy egy párt csak tisztességtelen lehet. Én még becsületes emberbaráti politikust nem láttam.
"Kedves barátom, a megoldás nem az, hogy vakon hinnen kell a baloldalnak, hanem az, hogy a baloldal igérgetés helyett mond is valami használhato infot.. akik itt el vannak butitva azok pont hogx azok az emberek, akik vakon biznak politikai pártban."
Itt eléggé durván ellentmondtál saját magadnak. Te ugyanis vakon hiszel a Viktátorodnak, és úgy bégetsz ahogy ő kolompol neked. Neki is kb. annyira lehet hinni, mint a bukott baloldalnak, mert a Viktátor is pontosan annyira hiteles, mint Kurcsány, Libajnai meg a többi köztörvényes bűnöző. Azaz semennyire.
"Most az ellenzék mit tesz? Azon felül, hogx minden szar ami fidesz? Leértünk a legaljára talán, nincs mit kockéztatnunk?"
Az ellenzéknek vastagon igaza van, ugyanis minden még szarabb lett, mint volt.
Még nem értünk le a legaljára, de 2022-re már a közelében leszünk, ha még tovább marad a Fidesz.
"Szerintem változott a véleményük, hivatalosan elhatárolodnak a 2010 elötti programjuktól! Ezt maga botka mondta."
És te el is hiszed neki...
"Ha a baloldal kerül hatalomra, akkor mivel kell számolnom? Továbbra is munkát fogok tudni adni 9 embernek? "
Ugyanazzal, amivel most: züllik lefelé az ország Szomália irányába, csak épp mások zsebében köt ki a pénzed, ennyi a különbség. Az a 9 ember meg elhúz inkább Németbe, ahol euróban kap annyit, mint idehaza forintban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!