Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzéki pártoknak...

Ha az ellenzéki pártoknak vannak tervei az országgal, akkor miért csak a Fidesz szapulásával vannak elfoglalva?

Figyelt kérdés

Minek szavazzak az ellenzékre, ha annyit mondanak összesen, hogy a Fidesz rossz, lop csal hazudik. Majd ök nem fognak (persze persze, mind ezt mondja..) Ja és több pénzt mindenhova, miböl? Hát a "gazdagok" pénztárcájából. Egyetemi végzettséggel, vezetöi beosztással ugyebár én gazdag vagyok.. Kár, hogy alig tudom eltartani a három gyermekem, plusz adoterhekkel nyilván könnyebb lesz. Ezzel kivánják visszacsalogatni a külföldre menekült mérnököket? Ha még ezen felül is el fognak venni, akkor fogom a sátorfámat és én is megyek a családommal együtt, már egy ideje tervezem.

Szoval azon kivül, hogy a fideszt köpködni kötelezö már lassan, és a pénztárcámbol pénzt akarnak kiszedni, meg van egy gyenge igéretük, hogy ök nem fognak lopni, de semmit nem mondanak rola, mivel számolnák fel a korrupciot, ezeken felül van esetleg értelmes ötletük is?

Ha nincs, akkor azt kell, hogy mondjam, a fidesz k..va szar, de még mindig jobb mint nem tudni mi lesz a jövöm. A fidesz rossz de legalább kiszámithato. Valaki mondja meg, hogy akkor mi a francnak menjek el szavazni egyáltalán?

2017. jún. 13. 15:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Nem értem mit majrézol. Nyilvánvalóan jól élő, a koncát féltő ember vagy, aki retteg attól, hogy ezer forinttal kevesebbje lesz ha más kerül kormányra. Nyilván érzed mekkora ciki a fidesz, de közben félsz a többkulcsos visszaállításától, stb. Be kell vállalni, fideszes vagy mert ez a rendszer több pénzt jelent neked, az meg nem érdekel, hogy a többségnek kevesebbet:

[link]

És azzal akarod megnyugtatni a lelkiismeretedet, hogy a többi pártnak jaj nincs programja. Hát ha ettől jobban alszol...

2017. jún. 13. 17:30
 12/36 A kérdező kommentje:

10) szoval a biztos hogy ki tudok jönni, de szükösent adjam fel azért, mert sok embernek most nagyon rossz, a baloldal meg b..szik beszélni a terveiröl, és cseréljem le bizonytalanra, mert csillogo szemmel azt igérik, hogy jobb lesz, és teljesithetetlent igérgetnek? A fidesz összes bevezetett törvényét ellenezték az elmult 7 évben, azt is, ami számomra és a cégem számáre kedvezö, melyiket fogják eltörölni? Ha hatalomra kerülnek az egy idözitett bomba lesz és azt sem fogom tudni mikor robban! Bocs de nekem családom van és gyerekeim, és azért felelek, hogy lehetöleg 9 embernek továbbra is munkát tudjak adni. Mit mondjak az alkalmazottjaimnak? Bocs de jövöre lehet hogy el kell hogy küldjelek, mert nem tudom, hogy a baloldal megvonja e a kkv támogatást és szétosztotta a munkanélkülieknek? És ha igy lesz, hogy nézzek utána a tükörbe, hogy megszavaztam a bizonytalant?

Kedves barátom, a megoldás nem az, hogy vakon hinnen kell a baloldalnak, hanem az, hogy a baloldal igérgetés helyett mond is valami használhato infot.. akik itt el vannak butitva azok pont hogx azok az emberek, akik vakon biznak politikai pártban. Aki picit is értelmes és nem érdeklik a propagandák csak a valoság, már rég nem szavaz, vagy már el is menekült..

Nem lehet rosszabb? Elmesélek ehy történetet hátha ismerös lesz! Az emberek kikelve magukbol üvöltöztek az utcán, hogy mondjon le! Általános volt az elégedetlenség, és az emberek ugy érezték ennél bizony már nem lehet rosszabb, majd a szinre lépett a megmentö, aki megigérte, hogy átláthato rendszert fog kialakitani, megváltoztatja az adorendszert, a bevallás is egy söralátét méretü lesz. Helyre hozza az oktatást és az egészségügyet, megigérte nekünk hogy nem fognak visszaélni a hatalmukkal. Az emberek millioi boldogan megszavazták, hiszen mit veszithetünk, gondolták, annak ellenére megszavazták, hogy semmit nem mondtak rola, hogy mit akarnak tenni, csak egy érvük volt, ami most van, az zsar.. ismerös valahonnan?

Most az ellenzék mit tesz? Azon felül, hogx minden szar ami fidesz? Leértünk a legaljára talán, nincs mit kockéztatnunk? Rosszabb már nem lehet ennél? ó dehogy nem! Várd ki a végét!!!

Érveket akarok az ellenzéktöl!!! Végre egyszer, máshogy sosem fogunk élhetö országban élni...

2017. jún. 13. 17:33
 13/36 anonim ***** válasza:

"Valaki mondja meg, hogy akkor mi a francnak menjek el szavazni egyáltalán?"

Ha minden olyan hibbant mint te nem menne el szavazni, biztos vagyok benne hogy jobb ország lenne ez.

Kezdjük azzal hogy hazudsz már a kérdésedben.

Rámentem a Jobbik weboldalára: [link] . Itt találsz vagy 1000 oldalnyi írást a tervekről. Rámentem a Jobbik face oldalára is, az első 5 hírt megnéztem, abból 3 egyértelműen nem a Fideszről szólt, 2 meg félig Fideszről félig nem.

Szóval szépen valld vagy azt hogy HAZUDTÁL a kérdésedben, vagy azt hogy EGY LUSTA DÖG VAGY, és meg se nézted mit kérdezel, csak kibuggyant az agyadon.

Miért nem az MSZP-t néztem? Jobbiknál gyorsabban találtam bizonyítékokat arra hogy a kérdező egy mocskos hazug disznó és nem kivántam ezzel kívántam ezzel több időt eltölteni.

2017. jún. 13. 17:36
 14/36 anonim ***** válasza:
valld be*
2017. jún. 13. 17:38
 15/36 A kérdező kommentje:
Demagog hülyeség a jobbik programja, kivitelezhetetlen és olyan mintha ovodások irták volna!
2017. jún. 13. 17:40
 16/36 anonim ***** válasza:
Na de tisztázzuk, te azt mondtad hogy MINDENKI A FIDESZ SZAPULÁSÁVAL VAN ELFOGLALVA. Nem igaz, hazudtál. Persze ezt már nem vallod be, mert neked ez teljesen normális, hogy ferdíted a valóságot.
2017. jún. 13. 17:41
 17/36 anonim ***** válasza:

"Hát a "gazdagok" pénztárcájából. Egyetemi végzettséggel, vezetöi beosztással ugyebár én gazdag vagyok"

Ez nekem már demagógnak hangzik, hiszen például az MSZP eléggé jól körül írta, hogy kiket neveznek annak.

2014-ben is a fidesz volt az egyetlen olyan párt, aminek nem volt semmilyen kidolgozott programja, csak annyit mondtak folytatjuk.

A kiszámíthatóság pedig relatív, hiszen van olyan ország, ahol életidegen az olyan adópolitika, mint amit Magyarországon alkalmaznak, ott van költségvetés abban meghatározzák milyen adók lesznek, azoknak mekkora lesz a mértéke és ennyi, nem egész évben jelentik be az újabbnál újabbakat.

2017. jún. 13. 17:47
 18/36 anonim ***** válasza:

"Demagog hülyeség a jobbik programja, kivitelezhetetlen és olyan mintha ovodások irták volna!"

Most mondhatnám én is ezt a Fidesz programjára, csak ahhoz lennie kellene programnak, ha szerinted nem így várom a linket.

2017. jún. 13. 17:49
 19/36 A kérdező kommentje:

Jo beismerem, a jobbiknak tényleg jo ötletei vannak, de a baloldalnak tényleg nincs semmije!!! Annyit látni a baloldalrol, hogy kivétel nélkül mindenért rinyál, amit a fidesz bevezet, akkor is, ha csomo embernek az megéri.. a jobbik legalább kiáll amellett amit jonak talál, a jobbik kiszámithato, mert minden ügyben amivel egyetértettek azt mondták hohx egyetértenek akkor is ha a populista baloldal ezt ugy állitotta be hogy a fidesz kezére játszik a jobbik.. a baloldalnak nincsenek elvei, sem érvei sem ötletei, egyetlen dologra támaszkodnak, hogy szapulják és mindenben válogatás nélkül szidják a fideszt, mellette mindenkinek pénzt igérnek a semmiböl..

Ezt ne is tagadd, hogy igx van, mert akkor vak vagy..

A jobbikra viszont elvböl nem fogok szavazni, hiszen elvböl nem szavazok nácikra..

Bocs de semmi értelme elmennem szavazni, ha a baloldal nem szedi össze magát és nem mondja meg mire számithatok...

2017. jún. 13. 17:51
 20/36 anonim ***** válasza:

Számtalan alkalommal előfordult, hogy amit egyszer a Fidesz leszavazott ellenzékből, később ő maga iktatott törvénybe "Fidesz emblémával" ellátva.

Minden párt elmondja nagy vonalakban, hogy mit tervez, a megvalósíthatósági tanulmányok és tervezetek nyilvánossá tétele viszont a saját döntésük, egyrészt a fenti ok miatt, másrészt mert változhat a szitu ha kormányra kerültek. Olyan szempontból változhat, hogy nagyobb rálátást kapnak a folyamatokba. Most is tucatjával nyomja az LMP, hogy ezt meg azt tegyenek nyilvánossá, de a kormánynak ez nem akaródzik. Legnagyobb példa erre Paks2, ami olyan komoly gazdasági vállalás, mely bármely párt terveit keresztülhúzhatja.

"Nem válil értelmetlenné a kérdésem, mert a fidesz 7 éve kormányoz és elég jol beláthato stratégiájuk van. Pontosan tudom mire számithatok"

Oszd meg velünk kérlek a Fidesz stratégiáját, mert nekem ezidáig az volt a benyomásom, hogy az égvilágon semmi komolyat nem tettek, csak pillanatnyi céljaikat teljesítették.

Fanatizmussal vádolsz itt elég sok embert, de illene bizonyítanod akkor, hogy a Fidesz az ellenzéki pártoknál különb, kiszámíthatóbb és jó stratéga stb.

2017. jún. 13. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!