Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzéki pártoknak...

Ha az ellenzéki pártoknak vannak tervei az országgal, akkor miért csak a Fidesz szapulásával vannak elfoglalva?

Figyelt kérdés

Minek szavazzak az ellenzékre, ha annyit mondanak összesen, hogy a Fidesz rossz, lop csal hazudik. Majd ök nem fognak (persze persze, mind ezt mondja..) Ja és több pénzt mindenhova, miböl? Hát a "gazdagok" pénztárcájából. Egyetemi végzettséggel, vezetöi beosztással ugyebár én gazdag vagyok.. Kár, hogy alig tudom eltartani a három gyermekem, plusz adoterhekkel nyilván könnyebb lesz. Ezzel kivánják visszacsalogatni a külföldre menekült mérnököket? Ha még ezen felül is el fognak venni, akkor fogom a sátorfámat és én is megyek a családommal együtt, már egy ideje tervezem.

Szoval azon kivül, hogy a fideszt köpködni kötelezö már lassan, és a pénztárcámbol pénzt akarnak kiszedni, meg van egy gyenge igéretük, hogy ök nem fognak lopni, de semmit nem mondanak rola, mivel számolnák fel a korrupciot, ezeken felül van esetleg értelmes ötletük is?

Ha nincs, akkor azt kell, hogy mondjam, a fidesz k..va szar, de még mindig jobb mint nem tudni mi lesz a jövöm. A fidesz rossz de legalább kiszámithato. Valaki mondja meg, hogy akkor mi a francnak menjek el szavazni egyáltalán?

2017. jún. 13. 15:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Én a Jobbikot nem gondolom nácinak, néhány párttagot kifelyezetten rüheltem, de mit ad Isten, Gábor sorra kipakolta őket. De fontos megjegyeznem hogy így se hinném hogy rájuk szavazok, mert nem tetszik sokszor az ideológiájuk, s a "megoldásaik".

Miért az 5 éves szerkezet a "programban"? Kiadnának egy 1000 oldalas programtervezetet (A Jobbik, vagy a baloldal), lehet ha te meg én leülnénk s tanulmányoznánk, de az 2 szavazat, s kijönne a kocsmából 100 Béla bá és Pistabá, s az aktuális hangulat szerint (ergó perpill. kinek volt hatásosabb és mocskosabb a gyűlöletkampánya és az "5 éves nyelvezete kinek volt JOBBAN leegyszerűsítve), s akkor a mit is ér a 2 szavazat, ha mellette 100 ember agyatlanul szavazott?

2017. jún. 13. 17:59
 22/36 A kérdező kommentje:

20) jol beláthato, hogy fidesz esetén a kpvetkezö legalább 5 évben továbbra is számithatok kkv támogatásokra, továbbra sem fognak adozási rendszert átalakitsni, nem fog kedvezötlenül változni az áfamentesség rendszere, továbbra is lesz egyszerüsitett munkavállaloi engedély, és KATA adozási rendszer, a cégem 3 millio forintos törzstökéjét visszaforgathatom továbbra is a cégben és nem kell valosan is azcsak államnak adnom. Az adom jelentös részét továbbra is visszaigényelhetem mert nagycsaládos vagyok, továbbra is szémithatok kedvezö kamatozásu kkv fejlesztési hitelre, aminek a kamatát az állam biztositja...

Ha a baloldal kerül hatalomra, akkor mivel kell számolnom? Továbbra is munkát fogok tudni adni 9 embernek?

Azt viszont visszautasitom, hogx engem a nyerészkedés érdekel, ez csak egy ujabb baloldali érvek nélküli köpködés.. a cégem legtöbbet keresö alkalmazottja többet keres mint én, pedig közel napi 16órában a cégem ügyeivel vagyok elfoglalva hétfötöl szombatig..

2017. jún. 13. 18:05
 23/36 anonim ***** válasza:

[link]

Spec. találtam benne külön KKV-ra vonatkozó fejezeteket is. Olvastad már?

2017. jún. 13. 18:38
 24/36 anonim ***** válasza:
Egyébként 2010-ben voltál szavazni? Akkor miként mérlegeltél? Ugyanígy 2014-ben.
2017. jún. 13. 18:49
 25/36 anonim ***** válasza:
Mert az emberek döntő többsége, nem programok alapján szavaz.
2017. jún. 13. 18:49
 26/36 A kérdező kommentje:
Utoljára 2006ban szavaztam, akkor az mszpre.
2017. jún. 13. 18:52
 27/36 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen a Fideszen kívül mindenkinek van valami (jobb) ötlete. Akár még egy olyan kispártnak is milyen szimpatikus programja van mint az Együtt, olvastad már?

[link]

Nem hiszem, mivel jól látszik, hogy csak be akarod bizonyítani a magad megnyugtatására, hogy nincs itt semmi alternatíva, ha mégis lenne gyorsan elfordítod a fejed, hogy nyugodtan szavazhass a Fideszre.

2017. jún. 13. 18:52
 28/36 anonim ***** válasza:

"Utoljára 2006ban szavaztam, akkor az mszpre."

Azóta szerinted sokat változott a véleményük?

Egyébként a legtöbb ilyen program és tervezgetés nem több csak szép ígéreteknél. Ahogy beleolvastam az MSZP programjába, vagy 10-szer találkoztam azzal, hogy a "szűkös költségvetés miatt" blablabla...szóval akarni akarnak sok mindent, nemcsak ők, hanem a többi párt, köztük a Fidesz is, de mindenki csak részsikereket tud elkönyvelni.

2017. jún. 13. 19:09
 29/36 A kérdező kommentje:
Szerintem változott a véleményük, hivatalosan elhatárolodnak a 2010 elötti programjuktól! Ezt maga botka mondta.
2017. jún. 13. 19:29
 30/36 anonim ***** válasza:
Miért, a fidesznek van terve az országgal? Azon kívül, hogy saját maguk felvásárolják a te pénzedből. Az meg, hogy a fidesz kiszámítható lenne, nevetséges :-DD
2017. jún. 13. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!