Mit szóltok a jobbikos képviselő fenyegető viselkedéséhez?
"68%"
én ha meglátom valahol a 35% ot már nyomom is mínuszt
jó azért én bele olvasok
aztán jól kiröhögöm :D
35, én akkor sem háborodom fel rajta, hanem röhögök egyet... nem tudom miért idegeskednek ezen az emberek :)
Mert megfordul a fejemben, hogy ha a négy parlamenti pártból a harmadikként, ilyen stílust mer megengedni magának ez a brancs, akkor hogyan viselkednének, ha döntési pozícióba kerülnének valaha is. Ráadásul emellé az itteni jobbikosok örömtáncot járnak, de demegmondta, demegmondta.
"Miért akadunk fennt rajta?Azért,mert az ország legfőbb törvényhozási intézményében,a magyar államot szimbolizáló épületben,ott ahol a szavazópolgárok által bejutott képviselők tevékenykednek nincs helye alpári,bunkó,kocsmai stílusú hangnemre"
Jó rendben, de alvásnak, könyv/újság olvasásnak sincs helye. Azon mégsem őrjöngtök :DDDD "Úristen Kövér Laci elaludt!" Felháborító :D Tegyél már rá magasról, ha idegel nem kell megnézni.
amúgy ideje volt már valakinek megmondani hogy szálljanak már le a magas lóról
szét loptak ezek mindent és még jártatják a szájukat hmm...
nagyon jól tette
Örülök, hogy a Jobbik nem csak bólogató kutya, mint a többi párt!!
Ha annyira bunkó volt a Jobbikos felszólaló, miért nem ment le az előbbi Híradó/Tények ajánlóba ez a hír? Jót lehetett volna mocskolódni rajta. Nemde?
Valószínűleg azért, mert a nagy többség EGYETÉRTENE a Jobbikos képviselővel, hogy "nem csak röhögcsélni kéne a parlamentbe"!
Biztos beszóltak neki, azért mondta, hogy "Majd a folyosón megbeszéljük!"... Nem volt vicces momentum, áááááh :D
"Őő...őő... Ezt majd a folyosón megbeszéljük! [Köcsög!]" XD
A Jobbik pitbull kutyája :D
Viszont Gaudi-Nagy Tamás nagyon jó volt! ;)
Egyszerűen nem találom a szavakat... ÁÁÁÁÁÁ... Mit keresnek ezek a parlamentbe??? A vitának is vannak szabályai, és azokat is be kellene tartani...
De mit is várunk tőlük??? Ha szorul a hurok, mert az ész érveik már elfogytak, akkor személyeskednek, fenyegetőznek, vagy másról kezdenek el beszélni, mint a cigány, mikor a bor árát kérik...
Gratulálás... Ez ma (m)Agyarország...
Nem ők kezdték a fenyegetőzést...
A Fidesszel meg máshogy nem lehet beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!