Miért olyan agresszív, lekezelő, fenyegető, megfélemlítő párt a Fidesz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 09:47
1/13 anonim válasza:
Mert azt hiszik, hogy ezzel elérnek majd valamit, hogy nagyot tudnak szakítani, de épp ellenkezőleg!
2/13 anonim válasza:
Most itten valaki nagyon unatkozik/vagy ez a dolga, hogy kérdés formájú kijelentéseket tegyen fel a FIDESZ-ről? Én ugyan nem vagyok Fidesz szimpatizáns, de miért kell ez csinálni? Annyira kilóg a lóláb. Ez az oldal arra való, hogy kérdezzenek az emberek.
A propangát nem itt kéne folytatni.
(Tudom, hogy itt is működik, de sajnálom azt a szervezetet aki ilyenre szorul)
3/13 anonim válasza:
Mert az agymosó média ezt akarja elhitetni veled. Sikerült nekik. Szavazz Maunikára.
4/13 anonim válasza:
Egyátalán nem aressziv a Fidesz, inkább lagymatag, elnézést ez itt valoban nem a propaganda helye, de inkább ök mint az Msz(m)p.
5/13 anonim válasza:
Mert az MSZP-SZDSZ ageresszívnak, fenyegetőnek és megfélemlítőnek állítja be. Veled már sikerült elhitetniük!
Velem nem és nem is fogják:-)
SZEBB JÖVŐT!
6/13 anonim válasza:
Nincs szó megfélemlítésről szerintem.Viszont lekezelőek az biztos.Gondolom a biztos siker tudatában.
7/13 anonim válasza:
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Úgy látszik, a kommancsok már féltik a hatalmukat, beindult a propagandagépezet minden fórumon. Nagyon helyes, ez azt jelenti, féltik a pozíciójukat.
8/13 Hintalow válasza:
Szerintem minden párt ugyanezt csinálja, csak mindig ki van adva feladatba az aktuális embereknek, hogy most éppen melyik ellenséges tömörülés nevét illesszék be ugyanabba a mondatba.
10/13 anonim válasza:
Úgy látom nem őszintén kell írni ide sem,hanem amit a nagy dakota megkíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!