Mit szóltok a jobbikos képviselő fenyegető viselkedéséhez?
60
Akkor neked is, meg a többi egyszerű jobbikosnak
1: van egy napirend
2: x elkezd full másról beszélni.
3: y rászól.
4: x megfenyegeti.
Ennél jobban nem tudom leegyszerűsíteni, b+.
végre van egy ilyen párt
végre nem a nyálas Sza(meste)rházy hazugságait kell hallgatni
további jó munkát a jobbiknak
"35% a falnak beszélsz, a kis jobbikosok agyának ebből csak annyi esik le, hogy a jobbik 17%-val megnyerte a választást"
és hogy félnek a 17 % az ellen jobbikosok
ezt vártam a jobbiktól nem hagyják a maffiozókat érvényesülni
ezt vártam a jobbiktól nem hagyják a maffiozókat érvényesülni
Fejtsd ki nekem, te...te egyszerű, hogy annak, hogy megkérnek egy... szintén egyszerűt, hogy a KI**BASZOTT NAPIRENDRŐL KEGYESKEDJEN JÁRTATNI A POFÁJÁT, MERT EZ NEM KOCSMA majd ezek után ez az az ember nekiáll fenyegetőzni, annak mi a kurv***a nénikém göcsörtös térde kalácsa köze van a maffiához?
"35%"
kell zsepi te világ polgár?
jobbik meg folytassa így hétfőn Gaudi Nagy Tamás monda el véleményét a szocikról
már rég kellet volna egy ilyen párt
végre van aki a szemükbe mondják ennek a rabló csürhének hogy mit képzelnek magukról
40 éve várok rájuk
"végre van aki a szemükbe mondják ennek a rabló csürhének hogy mit képzelnek magukról
40 éve várok rájuk"
ha te 40 éves vagy, akkor vagy kamuzol és 14 vagy, vagy igen igen gyerekes vagy, jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!