Mit szóltok a jobbikos képviselő fenyegető viselkedéséhez?
60
Ha neked az imponál, hogy valaki az együttélés elemi szabályait nem tudja betartani, akkor sajnállak, csak akkor egy szavad ne legyen, hogy ha valaki más majd egy napon veled szemben fog intoleráns bunkóként viselkedni.
70
Akkor még egyszer
Van egy párt, amelyik rendszeresen ajvékol, hogy őket nyilasozzák, fasisztázzák, stb. Ezek után az egyik képviselőjelőjük arra nem képes, hogy betartsa a napirendet, majd ezek után még fenyegetőzik is. Mindennek tetejébe, azok, akik ezen a fórumon rendszeresen megkérdezik, hogy " de miért nyilasoztok minket" lelkesen tapsolnak neki, és azt mondják, hogy ez valamiféle maffiaellenes harc. Na, ezért tartanak titeket nagyon sokan nyilasoknak, sőt, én spec. ugyanannak az emberanyagnak, mint amiből Kun Béla volt gyúrva, mert ez az ő stílusuk.
"ha te 40 éves vagy, akkor vagy kamuzol és 14 vagy, vagy igen igen gyerekes vagy, jézusom..."
40 éves vagyok szeptember 3. leszek 41
és igen rég óta várom őket
látszik te még fiatal vagy... és sajnálom hogy nem veszed észre hogy ezek csak rabolni járnak a parlamentbe
felveszik a juttatásokat és élnek mint hal a vízben
végre van akik beolvasnak nekik
végre
erre vártunk
szép volt jobbik!
" 35%"
csak engem nem érdekel ez a 35 ös?
én már el se olvasom max 1-2 szót ha meglátom a 35% ot
annyi hülyeséget össze hordott már
ez a világ proletár ööö polgár :D
68
Komolyan érdekelne, miért tartod követendő mintának ezt a férfit. Nem hőstettet hajtott végre, hanem vétett a házszabály ellen. Érdekelnének az érveid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!