Nem felháborító, hogy az Új Magyar Gárda napok óta tartó önzetlen segítségét a gátakon, még meg sem említik?
hogy félnek az ellen jobbikosok
tudjátok az ottani emberek milyen hálásak most a jobbiknak? :)
szebb jövőt!
"hogy félnek az ellen jobbikosok
tudjátok az ottani emberek milyen hálásak most a jobbiknak? :)
szebb jövőt!"
Nyalják a gárda seggét, nem érdekel. De, ha a gárda katonai puccsot fog végrehajtani a demokratikus állam ellen, én csak annyit fogok mondani interneten keresztül, hogy "én megmondtam!" Azért neten keresztül, mert addigra már nem Magyarországon leszek.
"Nyalják a gárda seggét, nem érdekel. De, ha a gárda katonai puccsot fog végrehajtani a demokratikus állam ellen, én csak annyit fogok mondani interneten keresztül, hogy "én megmondtam!" Azért neten keresztül, mert addigra már nem Magyarországon leszek."
arra te várhatsz hogy a gárda katonai puccsot hajtson végre...
sok ezer évet
a nagyapám is gárdista 56 évesen
példát vehetné róla
még 56 évesen van benne erő hogy segítsen ott ahol lehet
ki is érdemelték a gárdisták hogy szeressék őket
mert mindig tapsolnak és éljeneznek nekik
"erékig vízben állva próbálják megelőzni a gátszakadást a tűzoltók Edelényben. A 15 fokos vízben háromszáz tűzoltó dolgozik. Őket segíti a gárdistákból, jobbikosokból és vármegyésekből álló nemzeti radikális sereg, akik az első perctől önzetlenül mennek segíteni mindenhova."
Átfogalmaznám: Őket segíti a gárdistákból, jobbikosokból és vármegyésekből álló nemzeti radikális sereg, a karitatív szervezetek tagjai, az ott lakók, a nem jobbikos egyéni önkéntesek, a Fideszre, az MSZPre, az LMP-re szavazó önkéntesek (ne adj isten talán MDF-es és SZDSZ-esek is), akik az első perctől önzetlenül mennek segíteni mindenhova.
Szerintem ez így korrekt. Sokan vannak kint, de ne sajátítsa ki senki se a segítséget... mert az már nem önzetlen. És igen, vannak kint gárdisták, de vannak mások is...
" Sajnos nem tudják felfogni,hogy ez a segítség csak érdekből van.Nem baj..Én jókat röhögök az ilyen szánalmas istenítő hozzászólásokon:)"
én meg rajtad és a hozzád hasonlókon
mit ki nem találtok hogy nyugtassátok a kis lelkiismereteket
ha van egyáltalán olyan
a gárda önzetlen segítsége minden magyarnak példa lehetne
az is :)
"a gárda önzetlen segítsége minden magyarnak példa lehetne
az is :)"
mondom én
az emberek felkapják a fejüket hogy egy páran paranoid módon le akarják járatni a gárdát
és ha utánanéznek mi is az igazság
egyre többen szimpatizálnak velük
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:40
Nyugi,az én lelkiismeretem nyugodt,mert én tudom,hogy a politikában (és ami ahhoz kapcsolódik)semmi sem történik véletlenül.Minden megmozdulás,minden szó mögött érdekek lapulnak,de ,hogy is értené meg ezt egy olyan,aki érzelmileg politizál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!