Nem felháborító, hogy az Új Magyar Gárda napok óta tartó önzetlen segítségét a gátakon, még meg sem említik?
ráadásul a politikai pártok közül CSAK Vona Gábor és a Jobbik vállalt aktív szerepet gát építésben
igazi hazafiak
szebb jövőt
magának a ténynek örülök, hogy segítenek, DE ez marketing semmi más.
Amúgy mindig is tudtam én, hogy mind munkanélküliek, ha napok óta segítenek...
Mitől érdekes, hogy a Gárda kint van a gátakon? Rengeteg szervezet, ember van kint a gátakon, Őket sem sorolgatják fel.
Egyáltalán, kivonult az egész gárda, vagy csak a fele, negyede? Én nem tudom, és ha kint van mindegyik, akkor kint van, elhiszem nektek. Tényleg csak kérdezem, hogy ez mekkora megmozdulás a részükről. Vannak videók, stb róluk?
" ha önzetlenségből teszik, akkor minek kürtöljék világgá?"
hogy tudjál róla
hogy lásdt milyen a magyar összefogás
és a hazaszeretet
ÉLJEN A GÁRDA ÉLJEN A JOBBIK
derekasan helytállnak és segítenek a bajbajutott magyarokon
a többi párt példát vehetne pl mszp
jó látni hogy még vannak olyan párt/ok
akik segítenek ha kell
minden elismerésem Vona Gábornak aki nem rest ilyenkor is kimenni a zuhogó esőbe
ebből is látszik hogy nem azért van a parlamentbe hogy melegedjen
könyvet olvasson
" jó látni hogy még vannak olyan párt/ok
akik segítenek ha kell "
pl. lmp?
mert ők is segítettek, akkor őket miért nem éltetitek?
azért kéne beszélni róla, mert minden apró szarságról hírverést kelt a média, ezt pedig elhallgatja, ez kettős mérce, szelektív. és ez gusztustalan.
ha te rólad csak rosszakat mondanak, a jót figyelmen kívül hagyva, akkor jogos, hogy próbálod felhívni a figyelmet a jó oldaladra is, de a hozzátok hasonló gyökerek inkább gyűlölködnek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!