A fizetésekről miért nem beszél sohasem egy nagyhatalmú politikai erő sem? Csak mindig a maguk fizetését igazgatják a munkájukért, ami nem ér egy forintot sem. Ez nem felháborító?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:10
1/9 anonim válasza:
ha nem lennének politikusok, akkor arisztokraták lennének, vagy anarchia
2/9 anonim válasza:
arisztokrácia esetén a felső 10 ezer lenyúlná a pénzt, anarchia esetén pedig semmilyen pénz nem lenne amit bárki is lenyúlhatna
3/9 anonim válasza:
A minibálbér az, amit meg tud határozni.. Meg is teszi, közvetlen fizetés ügyben nem tud mit tenni.
4/9 anonim válasza:
Nem keresnek olyan sokat politikusaink. Nemzetközi viszonylatban meg pláne nem. Csak hogy nálunk a költségtérítésekkel vannak a gondok. Szerintem a fizetésüket 3X-os ára kéne emelni a költségtérítéseket, meg csak számla ellenében, és csak indokolt esetben adni. Az hogy munkájuk nem ér egy Ft sem, ez megítélés kérdése.Nem olyan könnyű dolog ám ki állni rengeteg ember elé, közben az ellenzék meg a sajtó szét szed.
5/9 anonim válasza:
A te fizetésedet nem a politikus dönti el, hanem a munkáltatód. Kivétel: a minimálbér.
6/9 anonim válasza:
Egyetlen politikus sem kaphatna magasabb összegű fizetést a minimálbérnél. Egyéb juttatást pedig egyáltalán nem. Nem azzal kell tisztában lennie, hogy a felső tízezer hogyan képes megélni ínséges időkben, hogy a szegényebb rétegek.
7/9 anonim válasza:
18:44-as vagyok.
Ja meg még az álláshalmozókkal van problémám. Miért kell egy politikusnak egyszerre országgyűlési képviselőnek, megyei önkormányzat tagnak vagy elnöknek, polgármesternek, vagy kormányhivatal vezetőnek meg még ki tudja minek nem lennie?
8/9 anonim válasza:
Az átlagember fizetését a munkaerőpiac dönti el.
Szóval kint vagy a húspiacon és a munkaerőd az árucikk.
Csak rajtad múlik, hogy mennyiért tudod eladni.
Egyszerű adás-vétel. Munkaerő pénzért.
Ha keveset keresel akkor te egy tesco zsemle vagy.
Ha sokat, akkor foszlós kalács első osztályú búzából.
Bárki is lenne hatalmon, attól még a te munkaerőd nem érne többet. Ez független attól, hogy egy politikus mennyit keres.
9/9 anonim válasza:
Ne háborogj, mert te meg én mint nép ezt akartuk. Gondolkozz pozitívan, gyorsan lépj be a Fideszbe, legyen oltári jó dumád - pl.: ...ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni..., ez már ötven évvel ezelőtt is bevált - legyél fennhéjázó, told Orbán szekerét és nem fogsz többet panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!