Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a fideszesek véleménye a...

Mi a fideszesek véleménye a pártjuk korrupciójáról? Miért nézitek el nekik?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az emberek fele el se fogja olvasni mert 444, de azért ide rakom, hogy legyenek számok: [link]

Nekem megvan a véleményem erről a mértéktelen korrupcióról és lopásról. De most nem az én véleményem számít. Mit gondoltok ti erről? Miért nézitek el a pártotoknak a korrupciót?

2017. jún. 10. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
Két hét alatt nem lehet rendet tenni, aki ezt állítja, az vagy menthetetlenül naív vagy hazudik. Sokszor még a négy éves ciklus is kevés.
2017. jún. 16. 21:12
 72/74 anonim ***** válasza:

# 71/71 Időpont tegnap 21:12

Tehát a jelenlegi kormányfő hazug. Miért is bízzam rá egy hazugra az országot?

2017. jún. 17. 06:03
 73/74 anonim ***** válasza:

72/72

Egy szóval sem mondtam, hogy bízd rá az országot. Ez a te döntésed, eszem ágában sincs beleszólni. Eldöntöd te is, én is, meg mindenki más is.

De úgyesen kiforgattad a szavaimat, szép volt. (:

2017. jún. 17. 10:56
 74/74 anonim ***** válasza:

# 73/73 Időpont tegnap 10:56

Ez nem kiforgatás. Te itt sajnáltatod a (mindenkori?) kormányt, hogy de szar nekik, hogy milliárdokat lopnak el, és még a pofánkba is hazudnak. Magyarul te pártolod azt, hogy a (midenkori?) kormány ellopja a pénzed, és lassan kötelez rá, hogy örülj is neki. Az se zavar, hogy mindent leépítenek a saját lopásuk érdekében, mert megérdemlik.

Ezeket te nyíltan kijelentetted. Hol van itt a kiforgatás?

2017. jún. 18. 07:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!