Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a fideszesek véleménye a...

Mi a fideszesek véleménye a pártjuk korrupciójáról? Miért nézitek el nekik?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az emberek fele el se fogja olvasni mert 444, de azért ide rakom, hogy legyenek számok: [link]

Nekem megvan a véleményem erről a mértéktelen korrupcióról és lopásról. De most nem az én véleményem számít. Mit gondoltok ti erről? Miért nézitek el a pártotoknak a korrupciót?

2017. jún. 10. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
5%

"Egyébként miben merül ki a jobboldaliságod?"

Csak egyetlen pont(a sok közül), amiben a baloldal elbukik: a nemzeti szuverenitás teljes mértékű megőrzése.

"Tobbek kozott nem fogadtak el a Jobbik Alaptorveny modositasat, ami tiltana a gazdag migransok letelepedesi kotvennyel vasarolt xarsagait."

Az lehet, de a kérdésem az volt, hogy a baloldal mit tett azért, hogy megakadályozza vagy csökkentse az elvándorlást (ha már a fideszen kértétek számon az elvándorlás mértékének növekedését, ennek kapcsán jeleztem, hogy az MSZP és a teljes baloldal végig ott volt a parlamentben és én egy olyan el nem fogadott törvényjavaslatról sem tudok, ami ez ellen a tendencia ellen próbált volna tenni valamit)? A letelepedési kötvény móka megszüntetése a jobbik ötlete volt. Ahogy nekik arra is vannak ötleteik, hogy hogyan lehetne csökkenteni az elvándorlást. De bal oldalról nem hallottam semmit, pedig igen kíváncsi lennék rá!

"Az, hogy a ciganyokat meg kozmunkara kuldtek, szerinted mit er?"

Ha nem otthon tengődik és tolja magába a piát meg a drogokat, miközben erőszakolgatja a saját lányait, az már bőven sokat ér! Tudod, még ha csak ácsorog is napközben, legalább elfárad és nem azt látják a gyerekei otthon, hogy csak elvagyunk, és élősködünk... Ha neked ez semmi, akkor fogalmad sincs a valóságról.

"Csokkent a munkanelkuliseg? Ja persze, mivel 400ezer magyar kulfoldre ment."

És arról nem is beszélsz, hogy max 3 hónapig lehetsz munkanélkülin, utána dobnak neked egy olyan melót, amit senki sem vállal el, éhbérért, és ha ezt visszautasítod, akkor törölnek a rendszerből. Tehát minusz 1 munkanélküli. Nem is kell külföldre menned, máris javul a statisztika.

"Nott az eletszinvonal? Az nem."

Képzeld, nekem igen.

"Meglett mar a nagy nevezetes söralatetes adobevallas, vagy az is csak igeet maradt?"

Igen, idén nekem egy kattintás volt az adóbevallás. Jobb mint a söralátét!

"1 millio uj munkahely?"

Ez te komolyan elhitted? Bár, ha a közmunkát beleszámoljuk, bármi lehetséges :)

"Nyugdijat szerinted lesz? Ja nem, elvegre lenyultak 3000 milliardot, ami kitudja hova lett. "

Nem lesz nyugdíj. Én most 35 vagyok, nekem már nem lesz. Egyszerű matek az egész. Ezen már nem háborodok fel, csak az háborog a nyugdíjon, aki hisz a tündérmesékben. Próbálok öngondoskodni a magam módján.

"Meszaros Lorinc kozben megezerszerezte a vagyonat, mert o jobb, mint Zuckerberg."

A fidesz nyilván pont olyan korrupt, mint az mszp. Ha tudsz konkrét esetről (bármi törvénytelenségről), javaslom jelentsd fel őket. Mindenkinek szívességet tennél vele.

2017. jún. 10. 23:42
 52/74 anonim ***** válasza:
68%

# 51/51 Időpont tegnap 23:42

Felsorolod mennyivel szarabb a fidesz, de azért inkább rájuk szavaznál, nehogy bárki más kormányközelbe jusson.

Most komolyan, ezek után hogy lehetne téged komolyan venni?

2017. jún. 11. 00:07
 53/74 anonim ***** válasza:
68%
Ja, és nem, nem ugyanolyan korrupt. MSZP-nél mi volt? Hagyó? Hunvald? Mennyi volt összesen? 2 milliárd? 20? Még mindig a közelében sincs Mészárosnak...
2017. jún. 11. 00:09
 54/74 anonim ***** válasza:
8%

"Felsorolod mennyivel szarabb a fidesz, de azért inkább rájuk szavaznál, nehogy bárki más kormányközelbe jusson."

Dehogy szavaznék rájuk! Én alapvetően a Jobbikra szavaztam eddig. Mint írtam, nyugodt lelkiismerettel nem lennék képes a fideszre szavazni. Csak és kizárólag akkor, ha valami csoda folytán az mszp(és vagy dk) nagyon feléledne, úgy hogy akár többséget is szerezhetnének a parlamentben. Akkor az egy lócitrom vs két lócitrom esete állna fenn és én az egy lócitromot választanám.

Az LMP erősödése nem zavar, sőt, örömmel venném, ha csak ők maradnának baloldalon. Csak hát a sok vérkomcsi ezt sohasem fogja hagyni, amíg ki nem halnak az országból.

Mennyivel szarabb a fidesz, minél? Az MSZP-nél? Csöppet sem. Egyetlen dolog SEM hiányzik, amit a fidesz eltörölt az mszp dolgai közül. És az mszp idején sem volt az érintett témákban jobb a helyzet. Az elvándorlás mértékével ne is gyertek, mert erre már reagáltam és nálatok pattog a labda a válasz tekintetében (amire NAGYON NAGYON kíváncsi lennék).

"MSZP-nél mi volt? Hagyó? Hunvald? Mennyi volt összesen? 2 milliárd? 20? Még mindig a közelében sincs Mészárosnak..."

Feljelentetted már Mészárost? Vannak netán képeid arról, amikor átveszi a nokiás dobozban a közpénzeket? Miért nem jelented fel, ha tudod, hogy törvénytelenül közpénzeket lop? Így bűnpártolást követsz el!!! Majd ha meglesz az első ítélet az ügyben, akkor összesíthetjük a listákat. Amíg nincs, addig csak rágalmazol.

Mellesleg én sem vagyok hülye, nyilvánvaló, hogy megy a mutyi 1000-el. Az én véleményem szerint aki akár 1 ft-ot is ellopott a közpénzből, már megbízhatatlan örökre. Ezt a kritériumot simán meglépi a fidesz és az mszp egyaránt. Innentől fogva nekem mindkettő lócitrom, csak az mszp kicsit nagyobb (az egyéb defektusai miatt).

2017. jún. 11. 00:28
 55/74 anonim ***** válasza:

# 54/54 Időpont ma 00:28

Szánalmas vagy, remélem tudod. :-) Nem kérlek, sajnos nem az MSZP a két lócitrom. De ezt már megbeszéltük, hogy úgy sem lehet ezt veled felfogatni.

2017. jún. 11. 00:34
 56/74 A kérdező kommentje:

Ezt már nem tudom szó nélkül hagyni, nem vitázni szeretnék, csupán két részt kiemelni.

"az MSZP és a teljes baloldal végig ott volt a parlamentben és én egy olyan el nem fogadott törvényjavaslatról sem tudok, ami ez ellen a tendencia ellen próbált volna tenni valamit"

A Fidesz 4 évig 2/3-addal rendelkezett, illetve 3 éve 2 ember híján 2/3-uk van. Semmilyen, ismétlem semmilyen ellenzéki beadványt nem fogadtak el. Az ellenzéknek pedig nincs beleszólása a politikába. Az alaptörvény módosítást leszámítva bármit megtehet a Fidesz. Érkezik a parancs, a képviselők megszavazzák. Nem egyszer játszották el, hogy az ellenzéki beadványt leszavazták aztán pár hét múlva beadták és megszavazták ugyanazt ők. Sőt, nem egyszer fordult elő hogy egyik héten kitalálták a törvény javaslatot, másik héten már meg is szavazták. Kérdem én: hogy lehet egy hét alatt átnézni, megvitatni, szükség esetén módosítani a javaslatot, úgy hogy közben egy ülés sincs? Tehát ma Magyarországon felesleges az ellenzék, nem képez ellensúlyt a parlamentben.

"A fidesz nyilván pont olyan korrupt, mint az mszp. Ha tudsz konkrét esetről (bármi törvénytelenségről), javaslom jelentsd fel őket. Mindenkinek szívességet tennél vele."

Nem lehet őket feljelenteni. Nem lopnak. Nem korruptak. Nem úgy, ahogy régen voltak. Te is említetted a Nokiás dobozt. Igen, régen így ment korrupció. Vitték a milliókat, átadták és el volt intézve minden. Külsősöknek segítettek, így lopták el a pénzünk.

A Fidesz nem ezt teszi. Ők személyre szabják a pályázatokat. Nem loptak. Egyszerűen olyan pályázatot hirdetnek meg, amire csak egy cég felel meg: a saját cégük. Márpedig ez legális. Csalás? Igen. Ellopják minden pénzünk? Igen. Van benne kenőpénz? Egyenlőre nem buktak le, valószínűleg van ( ha lesz bizonyíték, hidd el hogy lesz feljelentés ). A Fidesz új, szemét módszereket alkalmaz, ami ellen semmit nem tehetünk. Illetve de, azt hogy leváltjuk őket. A Fidesz legálisan lop.

2017. jún. 11. 00:44
 57/74 anonim ***** válasza:

"Szánalmas vagy, remélem tudod. :-) Nem kérlek, sajnos nem az MSZP a két lócitrom. De ezt már megbeszéltük, hogy úgy sem lehet ezt veled felfogatni."

Szóval azt nem tagadod, hogy az MSZP is lócitrom (akárcsak a fidesz), csak az arányokkal nem értesz egyet. Végül is nem mindegy, hogy ki honnan jön, és ki hová szeretne elérni. Én nyilvánvalóan nem oda és nem úgy szeretnék eljutni, mint ahová te. Te a ló seggébe akarsz visszajutni, ahonnan a lócitrom jött, én meg el, minél távolabb a ló seggétől. Ez van.

2017. jún. 11. 00:49
 58/74 anonim ***** válasza:

"Semmilyen, ismétlem semmilyen ellenzéki beadványt nem fogadtak el. Az ellenzéknek pedig nincs beleszólása a politikába."

Melyek voltak azok a beadványok tételesen, amelyeket az MSZP nyújtott be az elvándorlás csökkentésére, netán a külföldre szakadt népesség visszacsalogatására? 2/3-ad ide, vagy oda, ennek nyoma marad, hogy a parlament milyen törvényjavaslatokról tárgyalt.

Az ellenzéknek is van beleszólása a politikába. Lásd: egy Momentum nevű mozgalmacska simán megvétózta a budapesti olimpiát. Vagy beszélhetnénk az internetadóról (mekkora inkompetens öngól a fidesz részéről, atyaég!) is.

"Nem egyszer játszották el, hogy az ellenzéki beadványt leszavazták aztán pár hét múlva beadták és megszavazták ugyanazt ők."

Ez igaz. De akkor is nyoma van, hogy ki mikor nyújtotta be. Várom azokat a beadványokat, amelyek a fokozatosan romló kivándorlást csökkentették volna a baloldal részéről...

"A Fidesz nem ezt teszi. Ők személyre szabják a pályázatokat. Nem loptak. Egyszerűen olyan pályázatot hirdetnek meg, amire csak egy cég felel meg: a saját cégük. Márpedig ez legális."

Nagyon jól látod a helyzetet. Miért nem kezdeményezi az ellenzék, hogy változtassunk ezen? Ha az olimpiát meg lehetett fúrni, ennek is lehetne találni széles körű támogatást. Én is aláírnék egy olyan kezdeményezést, aminek az lenne a végeredménye, hogy ezek a dolgok törvénytelenné válnának.

"Illetve de, azt hogy leváltjuk őket. A Fidesz legálisan lop."

Azt elfelejtetted hozzá tenni, hogy arrogáns és pofátlan módon teszi mindezt. De akkor erre az lenne a megoldás, hogy szavazzuk meg a másik korrupt pártot, az MSZP-t, ami idióta módon lopott? Ha azt látnám, hogy az MSZP (+DK) támogatottsága leesne a béka segge alá és mindenki az LMP-re szavazna, ne félj, engem sem zavarna a dolog, ez miatt meg sem fordulna a fejemben, hogy kényszerből a fideszre szavazzak. A fidesz, mszp, dk nevezetű pártocskáknak régen el kellett volna tűnnie a komcsi múltjukkal a palettáról, akkor talán nem arról kellene vitatkoznunk most, hogy melyik párt korruptabb és nagyobb lócitrom.

2017. jún. 11. 01:05
 59/74 A kérdező kommentje:

"A fidesz, mszp, dk nevezetű pártocskáknak régen el kellett volna tűnnie a komcsi múltjukkal a palettáról"

Ebben teljes mértékben egyetértünk. Dehogy szeretném vissza az MSZP-t. Sőt, nemrég tettem fel egy kérdést hogy mit keresnek még a parlamentben: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__..

Azt viszont továbbra sem értem hogy ha szimpatizálsz az LMP-vel és le akarod váltani a Fideszt ( de azt se akarod hogy az MSZP kerüljön hatalomra ), akkor miért nem szavazok az LMP-re? Ha nem szavazol az rájuk vagy egyáltalán nem szavazol, az egyetlen dolog amit elérsz az lesz, hogy közelebb kerül a parlamentből való kieséshez. Ezáltal még nagyobb hatalma lesz a Fidesznek és az MSZP-nek ( mert ugye ha nem jut be, azok a helyek eloszlanak majd a bejutók között ).

2017. jún. 11. 10:03
 60/74 anonim ***** válasza:
91%

"Csak egyetlen pont(a sok közül), amiben a baloldal elbukik: a nemzeti szuverenitás teljes mértékű megőrzése. "

Ez egy nagyon furfangos megfogalmazás, feltételezem a migránsokhoz követhető.

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy annak idején a népszavazáson az EU csatlakozás mellett, vagy ellen szavaztál?

Illetve a szuverenitást más párt is megtudja adni. Illetve mondj példát, hogy nálunk engedékenyebb országoknak mennyire sérült a szuverenitása.

(Egyébként megjegyzem, hogy az LMP pont globalizáció ellenes!!! :D :D )

2017. jún. 11. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!