Mi a fideszesek véleménye a pártjuk korrupciójáról? Miért nézitek el nekik?
Tudom hogy az emberek fele el se fogja olvasni mert 444, de azért ide rakom, hogy legyenek számok: [link]
Nekem megvan a véleményem erről a mértéktelen korrupcióról és lopásról. De most nem az én véleményem számít. Mit gondoltok ti erről? Miért nézitek el a pártotoknak a korrupciót?
Időpont ma 12:24
Oke, es mi miatt kene a fideszre tennem az ikszet? az elobbi felsorolasok miatt? Vagy csak a migransok miatt? Hat aki csak a migransok miatt ikszel, es a tobbi nem is erdekli, arra nem tudok mit mondani.
"LMP ? Sosem fognak össze mással."
Lehet én emlékszem rosszul, hogy volt már példa "nagy" ellenzéki összefogásra? Összenő, ami összetartozik, sajnos.
"Ha csinálunk nekik egy riválist, az Mszp-ből fognak kiszállingózni a szavazók, erre ugyanúgy megvan az esély."
Sok sikert, ha sikerül és eltakarítjátok ezeket a bukott pártokat a történelem szemétdombjára végleg, akkor számíthattok a szavazatomra!
"Mellesleg nem tudom mi bajod vele, ugyis van mar 1 millio cigany, az ellen erdekes senki sem szolal fel, csak a migransok ellen. Nekik orommel fizetitek a segelyt, nem dolgoznak ugyanugy."
Ez igaz, de most legalább kihajtják őket közmunkára. Ez az MSZP idején elképzelhetetlen lett volna!
"Ha nincs miert nincs, volt ra 7 eve...13. havi nyugdijat visszadtak mar, amit a szocik elvettek?"
Miért adnák vissza? Én sem kapok 13. havi fizetést, ugyanis egy év csak 12 hónapból áll.
"27%-os ÁFA-t lecsokkentettek mar?"
Nem, ez nekem is fájó pont. De tudod az adókban az a pláne, hogy ha egyszer bevezetik, akkor nehezebb kivezetni. Nem mintha meglenne a szándék ez irányban. Nem hinném, hogy az MSZP csökkentené az áfát, eddig nekem csak a fizessenek a gazdagok, meg a bontsuk le a kerítést jött át...
"Hany uj adot is vezettek be? Hogy nez ki a korhazak allapota? Kik epitenek ennyi folosleges stadiont penzmosasi cellal? Napestig lehetne sorolni. Ja tudom, tudom, a szocik is ezt csinaltak, de ok a nagyobbik rosszak."
A szocik is ezt csinálták, pluszban még tele lenne az ország migránssal, cigánnyal, stb. Nem lenne élhetőbb az ország, mint most, ebben kb biztos vagyok. Akkor miért is engedjük vissza kormányra újra a szocikat?
"Mikor volt nagyobb a kivandorlas? Mikor ment tobb magyar kulfoldre szamszeruen? A fidesz, vagy az mszp kormanyzasa alatt?"
A kérdésed nincs összefüggésben a fidesz vagy az mszp kormányzásával. Az EU-ba történő belépésünk után egy óriási szakadék tántorgott a tőlünk nyugatabbra lévő országok fizetései és a magyar fizetések között. Ha mindehhez hozzáadjuk a szabad munkaerő áramlás elvét, csak IDŐ kérdése volt, hogy kialakuljon ez a helyzet. Vagy volt itt ebben az országban olyan hülye, aki azt hitte, hogy a belépéssel hirtelen itt is EU szintű fizetések lesznek??? :)
De ha a fideszt akarod számon kérni a kivándorlás miatt, akkor arra is tudnod kell reagálni, hogy az mszp miben lenne jobb, hogyan állítaná meg ezt a folyamatot, ha netán hatalomra kerülne? Mit tett volna az elmúlt 8 év során? Mert ott voltak a parlamentben, lehetett volna hallatni a hangjukat. Mik voltak azok a javaslatok, amik megállították volna ezt a folyamatot és a fidesz nem fogadta el? Mit terveznek a jövőben ennek a megállítására?
"Ha valaki ezért menne szavazni, hogy a "kisebbik rosszra" szavazzon, az inkább el se menjen."
Nem tudom, hogy te hogyan vagy vele, de ha én dönthetek arról, hogy két gombóc lócitromot kell megennem, vagy egyet, vagy nem megyek el és más dönt róla helyettem, akkor inkább elmegyek és az egy lócitromra szavazok!
Hogy Mónika show Ági szavaival éljek,azért,mert "sinterek".
Szeretnek lopni,csalni,hazudni,ügyeskedni.
Az a jó,aki sunyi,szélhámos,ezt nevezik "életrevalónak".
"Lehet én emlékszem rosszul, hogy volt már példa "nagy" ellenzéki összefogásra? Összenő, ami összetartozik, sajnos."
Még az ellenzéki összefogásról szóló tárgyalásra sem mentek el, kiléptek mielőtt elkezdődhetett volna.
"Sok sikert, ha sikerül és eltakarítjátok ezeket a bukott pártokat a történelem szemétdombjára végleg, akkor számíthattok a szavazatomra! "
Szóval valaki más/mások csináljanak valamit helyetted? Mert te addig inkább asszisztálsz valami olyasmi mellett, amivel te sem értesz egyet?
Nem látok bele a fejedbe, de az elhangzottak alapján szerintem te nem tudatos, hanem szokást követő szavazó vagy. Inkább a Fideszre szavazol, mert az a biztos, az a standard, azért nem kell semmit csinálni. Végletekben gondolkodsz (Fidesz-Mszp) és ugyanezekhez a végletekhez kapcsolod az egyéb lehetőségeket.
Legalább is nekem ezek a meglátásaim, azért köszönöm, hogy normálisan megtudtuk vitatni a témát.
"Nem tudom, hogy te hogyan vagy vele, de ha én dönthetek arról, hogy két gombóc lócitromot kell megennem, vagy egyet, vagy nem megyek el és más dönt róla helyettem, akkor inkább elmegyek és az egy lócitromra szavazok!"
Mert Te csak a 2 opciót látod. Hiába van ott is más.
Elmész és megszavazod, hogy melyik szart akarod és rákényszeríted másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!