Mi a fideszesek véleménye a pártjuk korrupciójáról? Miért nézitek el nekik?
Tudom hogy az emberek fele el se fogja olvasni mert 444, de azért ide rakom, hogy legyenek számok: [link]
Nekem megvan a véleményem erről a mértéktelen korrupcióról és lopásról. De most nem az én véleményem számít. Mit gondoltok ti erről? Miért nézitek el a pártotoknak a korrupciót?
# 57/60 Időpont ma 00:49
Miért tagadnám?
A lócitromot jelenleg meg inkább te kívánod még melegében, testből távozás előtt, nem én. Te mondasz olyan baromságokat, hogy az, hogy zsebre teszik az országot, az kevesebb, mint az a néhány Nokiás doboz. A fideszre szavazással a ló seggétől messzire jutni szánnivaló gondolat.
Megy a veszekedés a vérkomcsik és a fideszesek között. Őszintén bevallom, a Jobbikra szavazok. Miért?
Nem tudom olvastátok-e a programokat. A Jobbik még nem volt kormányon, meg szeretném nekik adni az esélyt. A programjuk jó. Lehet jönni a nácizással és azzal, hogy hiteltelenek, mert néppárt lettek, nem érdekel. Az elmúlt években nem egyszer fordult elő, hogy normális javaslatokat nyújtottak be, a kormány leszavazta, majd később ők adták be. Undorító ami az országban megy, látom a családokat tönkremenni, a közvetlen rokonságom 70%-a külföldön él. Az állapotok tarthatatlanok, és kedves nyugdíjasok! Nem csak a TV2-ből kell tájékozódni.
Kövezzetek meg, de a Jobbik az egyetlen alternatíva, elég volt a maffiakormányokból.
"A Jobbik még nem volt kormányon, meg szeretném nekik adni az esélyt."
Ez nagyon jó, csak ha a jobbikod nem fog össze a fujfujfujbaloldallal akkor soha nem fog ebben az életben bizonyítani, mert nem fogja tudni leváltani a fideszt, ahogy más sem. Passzivitás, választási törvény, határon túliak, tüzifa....stb, a fidesz előnye behozhatatlan.
# 62/63 Időpont ma 12:01
A Jobbikosok utoljára akkor voltak nácizva, amikor még a "minden romát ki kell írtani" volt a kampányszöveg, csak szólok. :-)
"Azt viszont továbbra sem értem hogy ha szimpatizálsz az LMP-vel és le akarod váltani a Fideszt ( de azt se akarod hogy az MSZP kerüljön hatalomra ), akkor miért nem szavazok az LMP-re"
Mert én alapvetően a jobbikra szavazok/szavaztam, ahogy már korábban is írtam. Nem bízom annyira az LMP-ben, hogy rögtön átszavazzak rájuk. De még mindig ők a legmegbízhatóbb figurák a baloldalon. Nem is értem, hogy miért az mszp támogatottsága a nagyobb. Amúgy Schiffer távozása után nem nagyon tudom hová tenni őket, néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
"Csak azt szeretném megkérdezni, hogy annak idején a népszavazáson az EU csatlakozás mellett, vagy ellen szavaztál?"
Csak azt szeretném kérdezni, hogy az EU csatlakozásról szóló népszavazáson szerinted arról volt-e szó, hogy teljesen átadjuk a vezetést és az ország belügyei fölötti döntés jogát a gazdag uniós országoknak aprópénzért? Mert én nem úgy emlékszem erre a népszavazásra, hogy ezt hangoztatták volna... És a valóság is az, hogy szó sincs erről, mégis ilyen irányba halad az EU...
"LMP pont globalizáció ellenes"
Igen, legalábbis ezt mondják. Aztán ki tudja, hogy olyanok-e, mint Orbán, hogy azt kell figyelni, amit csinálnak, nem pedig azt amit mondanak. Nosza, javaslom az összes baloldali szavazónak, hogy csak az LMP-re szavazzanak. Aztán meglátjuk, hogyan muzsikálnak kicsit több hatalommal a kezükben és ki tudja, lehet, hogy a végén még én is rájuk fogok szavazni!
"Te mondasz olyan baromságokat, hogy az, hogy zsebre teszik az országot"
Haha, ez az ország már régen zsebben van. A politikusaink csak az aprópénzen marakodnak... Mi meg úgy néz ki azon, hogy melyik rablóbanda kerüljön éppen sorra...
Nahát, még egy 79%-os... (Én vagyok a régebbi, mostantól egy csillaggal jelölöm :) )
"Igen, legalábbis ezt mondják. Aztán ki tudja, hogy olyanok-e"
Akkor szerintem most dobjuk az LMP témát, bizonyítani nekik kell majd a szavazatodért nem nekem, ebbe jobb ha beletörődöm.
"Csak azt szeretném kérdezni, hogy az EU csatlakozásról szóló népszavazáson szerinted arról volt-e szó, hogy teljesen átadjuk a vezetést és az ország belügyei fölötti döntés jogát a gazdag uniós országoknak aprópénzért?"
Mondj példát arra, hogy átvették volna-e a vezetést akárhol is. Főleg a bevándorlási válság előtt. Ez egy demokratikus intézmény, az, hogy ebben az intézményben az ellenzék nem csak kisebbségben volt, de még meg is tagadta a megszületett döntést, az egyébként elviekben minősíthetetlen.
# 66/67 Időpont tegnapelőtt 20:47
Milyen kemény munka lehet, amiért ha elbszod semmilyen retorzió nem jár? Nehogy már sajnáld őket...
68-as válaszolónak:
Jár érte retorzió, négyévente választások vannak. Az más kérdés, erről is nyithatunk egy hosszabb, de midenképpen méltényos vitát, hogyha szeretnéd, hogy melyik kormánynak mekkora a felhatalmazása, vagy mekkora a szavazótábora, és a nyilvánvaló hibák ellenére képes megtartani a kormányrudat.
Ebbe megint sokan bele fognak kötni, ezért csak zárójelben jegyzem meg, hogy csak az tud hibázni, aki tesz, vagy legalábbis próbál tenni valamit, az ellenzéknek nem nyomja akkora felelősség a vállát, sokkal könnyebb dolguk van, mint a kormányzópártoknak. És ez nem csak a mai magyarországi helyzetre igaz, a világ összes országában így van,
# 69/69 Időpont ma 08:40
Tehát az retorzió, hogy 4 év szabadrablás után esetleg megengedjük nekik, hogy ne lopjanak többet? :-D A retorzió az, ha bedarálnánk a fszukat amiért nem tettek rendet két hét alatt, mint ahogy ígérték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!