Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a fideszesek véleménye a...

Mi a fideszesek véleménye a pártjuk korrupciójáról? Miért nézitek el nekik?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az emberek fele el se fogja olvasni mert 444, de azért ide rakom, hogy legyenek számok: [link]

Nekem megvan a véleményem erről a mértéktelen korrupcióról és lopásról. De most nem az én véleményem számít. Mit gondoltok ti erről? Miért nézitek el a pártotoknak a korrupciót?

2017. jún. 10. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
59%

# 57/60 Időpont ma 00:49

Miért tagadnám?

A lócitromot jelenleg meg inkább te kívánod még melegében, testből távozás előtt, nem én. Te mondasz olyan baromságokat, hogy az, hogy zsebre teszik az országot, az kevesebb, mint az a néhány Nokiás doboz. A fideszre szavazással a ló seggétől messzire jutni szánnivaló gondolat.

2017. jún. 11. 11:50
 62/74 anonim válasza:
74%

Megy a veszekedés a vérkomcsik és a fideszesek között. Őszintén bevallom, a Jobbikra szavazok. Miért?

Nem tudom olvastátok-e a programokat. A Jobbik még nem volt kormányon, meg szeretném nekik adni az esélyt. A programjuk jó. Lehet jönni a nácizással és azzal, hogy hiteltelenek, mert néppárt lettek, nem érdekel. Az elmúlt években nem egyszer fordult elő, hogy normális javaslatokat nyújtottak be, a kormány leszavazta, majd később ők adták be. Undorító ami az országban megy, látom a családokat tönkremenni, a közvetlen rokonságom 70%-a külföldön él. Az állapotok tarthatatlanok, és kedves nyugdíjasok! Nem csak a TV2-ből kell tájékozódni.

Kövezzetek meg, de a Jobbik az egyetlen alternatíva, elég volt a maffiakormányokból.

2017. jún. 11. 12:01
 63/74 anonim ***** válasza:

"A Jobbik még nem volt kormányon, meg szeretném nekik adni az esélyt."

Ez nagyon jó, csak ha a jobbikod nem fog össze a fujfujfujbaloldallal akkor soha nem fog ebben az életben bizonyítani, mert nem fogja tudni leváltani a fideszt, ahogy más sem. Passzivitás, választási törvény, határon túliak, tüzifa....stb, a fidesz előnye behozhatatlan.

2017. jún. 11. 12:50
 64/74 anonim ***** válasza:
100%

# 62/63 Időpont ma 12:01

A Jobbikosok utoljára akkor voltak nácizva, amikor még a "minden romát ki kell írtani" volt a kampányszöveg, csak szólok. :-)

2017. jún. 11. 13:44
 65/74 anonim ***** válasza:

"Azt viszont továbbra sem értem hogy ha szimpatizálsz az LMP-vel és le akarod váltani a Fideszt ( de azt se akarod hogy az MSZP kerüljön hatalomra ), akkor miért nem szavazok az LMP-re"

Mert én alapvetően a jobbikra szavazok/szavaztam, ahogy már korábban is írtam. Nem bízom annyira az LMP-ben, hogy rögtön átszavazzak rájuk. De még mindig ők a legmegbízhatóbb figurák a baloldalon. Nem is értem, hogy miért az mszp támogatottsága a nagyobb. Amúgy Schiffer távozása után nem nagyon tudom hová tenni őket, néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

"Csak azt szeretném megkérdezni, hogy annak idején a népszavazáson az EU csatlakozás mellett, vagy ellen szavaztál?"

Csak azt szeretném kérdezni, hogy az EU csatlakozásról szóló népszavazáson szerinted arról volt-e szó, hogy teljesen átadjuk a vezetést és az ország belügyei fölötti döntés jogát a gazdag uniós országoknak aprópénzért? Mert én nem úgy emlékszem erre a népszavazásra, hogy ezt hangoztatták volna... És a valóság is az, hogy szó sincs erről, mégis ilyen irányba halad az EU...

"LMP pont globalizáció ellenes"

Igen, legalábbis ezt mondják. Aztán ki tudja, hogy olyanok-e, mint Orbán, hogy azt kell figyelni, amit csinálnak, nem pedig azt amit mondanak. Nosza, javaslom az összes baloldali szavazónak, hogy csak az LMP-re szavazzanak. Aztán meglátjuk, hogyan muzsikálnak kicsit több hatalommal a kezükben és ki tudja, lehet, hogy a végén még én is rájuk fogok szavazni!

"Te mondasz olyan baromságokat, hogy az, hogy zsebre teszik az országot"

Haha, ez az ország már régen zsebben van. A politikusaink csak az aprópénzen marakodnak... Mi meg úgy néz ki azon, hogy melyik rablóbanda kerüljön éppen sorra...

2017. jún. 11. 14:42
 66/74 anonim ***** válasza:
0%
Naív, aki azt hiszi, hogy csak a Fidesz lop, mindenki lop, nem csak Magyarországon, hanem külföldön is. Amikor az MSZP volt kormányon, ugyanígy loptak, csak akkor nem láttuk, hogy miből lopnak, mert semmi nem történt Magyarországon, most legalább látható némi fejlődés, bár még nagyon sok tennivaló van ebben az országban. Nekem személy szerint az a véleményem, hogy aki egy államot vezet, intézményes politikát csinál, az igenis megérdemli, hogy meggazdagodjon - ez a fizetéséből nem teheti. Egy államot vezteni nem kis feladat, napi 24 órából 30-at kell dolgozni. Döntéseket kell hozni, áldozatokat kell vállalni, sokszor kellemetlen helyzetekbe kell belemenni, hogy valamit mégis lehessen tenni. És nem lehet mindenkinek megfelelni. Nekem is lehetne több, a családomnak is jól jönne, de nem sajnálom tőlük. A világ talán legkeményebb munkáját végzik (szellemi értelemben mindenképpen).
2017. jún. 11. 20:47
 67/74 anonim ***** válasza:

Nahát, még egy 79%-os... (Én vagyok a régebbi, mostantól egy csillaggal jelölöm :) )

"Igen, legalábbis ezt mondják. Aztán ki tudja, hogy olyanok-e"

Akkor szerintem most dobjuk az LMP témát, bizonyítani nekik kell majd a szavazatodért nem nekem, ebbe jobb ha beletörődöm.

"Csak azt szeretném kérdezni, hogy az EU csatlakozásról szóló népszavazáson szerinted arról volt-e szó, hogy teljesen átadjuk a vezetést és az ország belügyei fölötti döntés jogát a gazdag uniós országoknak aprópénzért?"

Mondj példát arra, hogy átvették volna-e a vezetést akárhol is. Főleg a bevándorlási válság előtt. Ez egy demokratikus intézmény, az, hogy ebben az intézményben az ellenzék nem csak kisebbségben volt, de még meg is tagadta a megszületett döntést, az egyébként elviekben minősíthetetlen.

2017. jún. 11. 21:23
 68/74 anonim ***** válasza:

# 66/67 Időpont tegnapelőtt 20:47

Milyen kemény munka lehet, amiért ha elbszod semmilyen retorzió nem jár? Nehogy már sajnáld őket...

2017. jún. 13. 19:45
 69/74 anonim ***** válasza:

68-as válaszolónak:

Jár érte retorzió, négyévente választások vannak. Az más kérdés, erről is nyithatunk egy hosszabb, de midenképpen méltényos vitát, hogyha szeretnéd, hogy melyik kormánynak mekkora a felhatalmazása, vagy mekkora a szavazótábora, és a nyilvánvaló hibák ellenére képes megtartani a kormányrudat.

Ebbe megint sokan bele fognak kötni, ezért csak zárójelben jegyzem meg, hogy csak az tud hibázni, aki tesz, vagy legalábbis próbál tenni valamit, az ellenzéknek nem nyomja akkora felelősség a vállát, sokkal könnyebb dolguk van, mint a kormányzópártoknak. És ez nem csak a mai magyarországi helyzetre igaz, a világ összes országában így van,

2017. jún. 14. 08:40
 70/74 anonim ***** válasza:

# 69/69 Időpont ma 08:40

Tehát az retorzió, hogy 4 év szabadrablás után esetleg megengedjük nekik, hogy ne lopjanak többet? :-D A retorzió az, ha bedarálnánk a fszukat amiért nem tettek rendet két hét alatt, mint ahogy ígérték...

2017. jún. 14. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!