Szóval a gárda rossz mert régi dolgokra emlékeztet ezért félelmet kelt. A csendőrség rossz, mert a név félelmet kelt. Az új AVH -ra miért nem vonatkozik ez?
"Az új AVH -ra miért nem vonatkozik ez?"
Mert az AVH az olyan emberek ellen volt, akik annak a kornak a "gárda szimpatizánsai" lennének.
ebbe most ne menjünk bele, hogy ki ellen van a gárda. senki "ellen" nincs, mert senkit nem bántott soha. demonstrálni, tüntetni a bűnözés ellen pedig demokratikus jogunk.
a csendőrségre sem húzhatod rá, hogy azok csak egy valakik ellen vannak.
Ismét az első válaszoló vagyok.
Nem hogy nem kelt félelmet bennem a Gárda, hanem annak örülnék, ha naponta elvonulnának a házam előtt.
Talán megmaradt volna a kerti bútorom, talán nem törték volna le a visszapillantómat, talán nem kellene éjjel-nappal zárni a kertkaput, és még állatokat is érdemes lenne tartani - ha érted mire gondolok.
értelek teljesen :)
hát hívni hívhatod őket, ha úgy érzed, mondjuk sajnos csak tüneti kezelés lenne, a gárda csak figyelmet tud kreálni, a megoldást a kormánynak kellene megvalósítania, de nem hiszem, hogy megteszik.
Mert az AVH az olyan emberek ellen volt, akik annak a kornak a "gárda szimpatizánsai" lennének.
Te teljesen hülye vagy b*azdmeg? Apád, nagyapád munkásőr volt gondolom, gyerekkorodban a Tőkét olvasták fel esti mesének, és az első szavad az elvtárs volt. A pofám leszakad, komolyan, hogy 2010-ben valaki az ÁVH-T mentegeti.
Örülnék, ha a későbbiekben, mivel közel azonos százalékunk van, senki sem keverne össze ezzel a félőrülttel. (Én a következetesen liberális, köztársaságpárti harmincxszázalékos vagyok)
Amúgy megkérdező: érdekelne, milyen új ávh-ról beszélsz.
"Bennem a Gárda nem kelt félelmet, pedig 55 éves vagyok."
Tehát 2010-55=1955 Nem csodálom, hogy nem kelt félelmet, mert 10 évvel azután születtél, amikor a nyilasok átvették a hatalmat. Nem is láttál és éreztél belőle semmit. De vajon mit szól az, aki mondjuk 85 éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!