19: Tudod, én is józanul gondolkodó, családcentrikus, keményen dolgozó heteró férfi vagyok. Csak én nem adok a populizmusnak és a gyűlöletkeltésnek hitelt. Ennyi.
2017. máj. 18. 14:30
32/41 anonim válasza:
Nem csak Vona meg Gyurcsány van. Az is igaz, hogy nincs nagy választék, de ha egy kormány korrupt és hazug (márpedig itt ez van és ezt már csak az nem látja aki nem is akarja), akkor annak nem szabad voksot adni, inkább hagyni kell hogy felemelkedjenek kisebb, újabb, frissebb politikai csoportok. Ez lenne a természtetes szelekció a politikában, ha ehhez a választópolgárok is ésszel állnának. De sajnos legtöbbjüket érzelmi alapon manipulálja a pártok sokasága, főleg a nyugdíjasokat és elesetteket, utóbbiakat pedig főleg a szeretett kormányunk.
2017. máj. 18. 14:35
33/41 anonim válasza:
Gyurcsanyt ismerjuk. O se volt mintakep, de meg mindig jobb volt. Vonat senki se tudja milyen lenne, mivel meg nem volt. De hat a magyar irtozik a valtoztatastol, inkabb marad a melyxarban, nehogy megprobaljon mast.
2017. máj. 18. 17:47
34/41 anonim válasza:
Azért szavazok a fideszre, hogy az onokáim jövőjét biztosícsam.
2017. máj. 18. 21:01
35/41 anonim válasza:
9/34 Francnak kell a nyugdíjemelés. Arra nem elég, hogy a tüzelőár emelkedést kompenzálja. Unokám jövőjét? Azt bánom már nagyon, hogy gyereket vállaltam. Mondtam is a fiamnak, lányomnak, ha unoka lesz, onnantól ne is szóljanak hozzám. Ide? Minek?
2017. máj. 18. 21:11
36/41 anonim válasza:
Nem hiszek soros hazudozásainak.
Csak tönkre akarja teni az országot.
Unokánik jövöjét csak a fidesz tudja biztosítani.
2017. máj. 18. 21:26
37/41 anonim válasza:
34: Hazudik neked Orbán. Becsap. Nemhogy az unokáid jövője nem lesz így biztos de még a nyugdíjad sem lesz ki kitermelje.... Éves szinten tízezrek menekülnek innen külföldre, mind aktív, kereső fiatalok. Aki itt marad, azok nyomorognak sokan. Közmunka.... Ez lenne az unokád jövője?
2017. máj. 18. 23:19
38/41 anonim válasza:
Egyáltalán mennyit netezik egy nyugdíjas,hogy olvasná ezt a kérdést?
Nézik az rtl-t meg az m1-et azt setovább.
Általánosítok,de a nagy többség ilyen.
Az éppen aktuális kedvesvezetőre fognak szavazni mert ezek a fiatalok úgyse tudnak még semmit.
Mondják hogy majd én is leszek öreg meg nyugdíjas,erre én válaszul:-ja öreg az leszek csak nyugdíjas nem.
Az a baj nagxon be vannak sźűkülve,és ez még csak nemis korfüggű.Az ő generációjuk ilyen és kész.Ilyenek voltak 20-30 évesen is.Kivétel persze mindig van,csakhát a nagyszámok törvénye
2017. máj. 19. 07:32
39/41 anonim válasza:
Utolsó, mint nyugdíjas, napi 6-10 órát netezek és a többi nyugdíjas ismerősöm is, kb ennyit.
Kérdésre meg, szavazni, arra aki hagy élni. Ezt nem arra értem, hogy mit nyomatnak fennhangon. Azt, különböző adókkal vissza is veszi. Az ilyen, év végi tízest, 1-2 százalékot, feldughatják maguknak. A pár év alatt bevezette 50 körüli elvonásokkal, rég vissza vette sokszorosát, mit amit ad.
Így, marad az a kormány, aki hagy a zavarosba halászni.
2017. máj. 19. 07:45
40/41 anonim válasza:
Szerintem aki felelős szavazó, az nem csak azt nézi hogy effektive neki mit ad az adott párt. Összességében kell nézni hogy mit tesz egy országgal és a fiatalok jövőjével. Jelenleg a mostani kormány Európa szégyenfoltjává teszi az országot, miközben veri a mellét hogy mekkora királyok vagyunk. Ja, mindenki hülye csak mi nem. Ahogyan a történelem folyamán is bebizonyosodott már ez (?) sokszor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!