Kire szavaztok előreláthatólag 2018-ban?
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 20:01
3/20 anonim válasza:
Jobbik. Vona zsidóügyei nem érdekelnek, engem csak az vezérel, hogy '18-ban ne legyen újra Fidesz 2/3. Ha újra sikerül Vityáéknak, akkor még ennél is szomorúbb jövő vár ránk.
4/20 anonim válasza:
A demokratikus ellenzékre, hogy újjáépítsük a Köztársaságot.
5/20 anonim válasza:
Adok egy esélyt ennek az új, Momentum nevű kezdeményezésnek (ha egyáltalán indulnak a választásokon).
6/20 anonim válasza:
Az Együttre, amennyiben nem lép koalícióra az mszp-vel. Ha ez megtörténik, akkor a Jobbikra.
7/20 A kérdező kommentje:
Én a Fideszre fogok!
2017. jan. 18. 20:23
8/20 anonim válasza:
Amelyik meggyőz. Bárki esélyes nálam aki nem Fidesz de egyik se győzött még meg. Már ott tartok hogy még a DK-t sem vetném el ha felmutatna valamit. Még a Jobbikot , vagy MSZP-t , Liberális pártot se ha felmutatnának valamit... De hát....erre ugye...nem kerül sor. Párbeszéd és LMP lenne a legszimpatikusabb ha tudnának támogatást szerezni, és ők is felmutatnák a meggyőzőbb énjüket.
De az én véleményem az, hogy a Fidesz sajnos nem távozik 18-bsn, leghamarabb csak 22-ben, vagy 26-ban. Akkor pedig tovább fokozódik a botrányország, és csúnya vége lesz..
10/20 anonim válasza:
Lényegtelen, a Fidesz ellen.
Legyőzni akkor sem tudja őket egyik sem, mert a hatalmat ezek nem fogják kiadni a kezükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!