18-25 évesek! Ti elmentek szavazni vasárnap? Mire szavaztok majd? Miért?
Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 12:40
1/12 anonim válasza:
Igen. Érvénytelenül. Hogy így bojkottáljam az álnépszavazást.
2/12 anonim válasza:
Nem megyek, el mert ez csak porhintés az idiótáknak.
3/12 anonim válasza:
Nem megyek, elegem van abból, hogy már a csapból is a NEM-re szavazz folyik! Nem szerettem eddig se a Fideszt, de úgy voltam velük, még mindig ők a legjobbak a sok szerencsétlen között -egészen eddig a népszavazásos agymosásukig.
4/12 anonim válasza:
Vagy nem megyek el, vagy érvénytelenül szavazok. Az biztos, hogy a lopó-csaló-hazudó FIDESZ játszadozásaiban nem vagyok hajlandó részt venni, és nem fogok hozzájárulni az Unió-ellenes kampányuk sikeréhez.
5/12 anonim válasza:
Elmegyek és érvénytelenül szavazok. F/21
6/12 anonim válasza:
Nem megyek, a fiatalság nem egyenlő a hülyeséggel.
7/12 anonim válasza:
Elmegyek és nemmel szavazok. Nem a Fidesz miatt, az MSZP-DK-EGYÜTT ugyanolyan demagóg ebben a kérdésben, akik a betelepítés mellett vannak.
Az iszlám betelepítést ellenzem melegként, nem valók Európába. Aki nem hiszi el menjen el valamelyik Nyugat-európai város ilyen negyedébe és majd meglátja.
Attól még mert most nemmel szavazok, még a választásokon nem fogok Fideszre szavazni.
25/f
8/12 anonim válasza:
A másik meg hogy az ellenzék ugyanolyan undorító módon manipulál, állandóan a közoktatás, eü tönkretételével jönnek, mintha az ő idejükben tökéletesen működött volna. Sajnos, és a legcikibb, hogy a Fideszen és az LMP-n kívül nincs komolyan vehető párt.
9/12 anonim válasza:
Nem, otthon maradok mert unom hogy Orbán hülyére vesz mindenkit, ha ezzel nagyot eshet ezzel a kamunépszavazással nem megyek el.
19\F
10/12 anonim válasza:
9# vagyok.
Helyesbítek. Ezzel IS hülyére akar venni mindenkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!