Kire szavaztok előreláthatólag 2018-ban?
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 20:01
11/20 anonim válasza:
Elmebetegre, lopósra, rókaképűre, behízelgő zsebtolvajra, uszítóra, történelem hamisítóra, volt KISZ titkárra, párttörténeti intézet munkatársára, szenteskedőre, köpönyegforgatóra és hasonlóra NEM.
12/20 anonim válasza:
Ugyanarra, mint 2014-ben. Senkire.
13/20 anonim válasza:
#7 "Én a Fideszre fogok!"
Gratulálok.
14/20 anonim válasza:
Mivel ítélkezés nélkül nem fogadjátok el hogy ki mire szavaz ezért minek leírni? Az hogy MIÉRT az egyéni döntés. Szépen néznénk ki ha azért utálnék valakit mert más a véleményem.... ja bocs. Pont ez zajlik a világban... akinek más a véleménye azt lehetőleg tapossuk el... ennyit a szabad vélemény nyílvánításról. Ami bár ne lenne inkább olvasva az ÁLLANDÓ indulattól túl fűtött unintelligens "nekem is van véleményem"eket és minden boldog boldogtalan zúdítja a pofánkba én ebből nem kérek. Marjátok halálra egymást ha ez őszinte boldogságot okoz nektek, bár kétlem...
15/20 anonim válasza:
És pl 13-as. Ilyen alapon neked is "gratulálhatnak". Mi értelme ennek??? Komolyan kérdezem áruld már el hogy ez a stilus segitett rajtad valaha?
16/20 anonim válasza:
Mi a baj azzal, hogy gratulált?
18/20 anonim válasza:
Előre láthatólag mivel értelmes alternatívát nem látok senkire, mert a Fidesz ellen szavaznék de nem a semmire.
VISZONT!! Mivel kiderült, Botka a jelöltje a szociknak, bár már unom a fideszt is meg a szocikat is, de hajlandó vagyok meggondolni őket, mert a Botka az egyetlen köztük aki képes értelmes magyar mondatokban beszélni és nem csak arról hogy Orbán takarodj. Ha letesz addig valamit az azstalra átgondolom.
De szívem szerint még mindig LMP vagy Párbeszéd, esetleg együtt.
19/20 David82 válasza:
Jobbik, vagy Fidesz, bár megmondom, egyikkel sem vagyok megelégedve, de még mindig jobbak, mint a baloldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!