Nyugdíjasok! Ti kire szavaztok?
Figyelt kérdés
Inkább a fideszre,aki visszaküldene titeket a munkaerőpiacra.
Vagy Botkára,aki 13.havi nyugdíjat adna?
2017. máj. 18. 05:18
1/41 anonim válasza:
D. Visszaküldene? Botka meg adna mi?
3/41 anonim válasza:
Káderdzsoni a befutó!
Ja,maghalt.
Akkor a fityesz.
Igazából az esélyesebbet kell választani mert igaz ugyan hogy mindegyik beigér fűt-fát de a nyertes csomagját meg is kapják.
Nyugdíjasokkal nem lehet szórakozni mert ők döntik el a szavazásokat.
4/41 anonim válasza:
A fő kérdésre válaszolok, mert a kiegészités nem valós.
Fidesz.
5/41 anonim válasza:
Ennek az országnak már tökmindegy. Személyes érdekem, a minél zavarosabb, korruptabb, mellébeszélő párt a nyerő. Akkor nekem is van mit keresgélni a zavarosba. A jelenlegi, tökéletes. Mindenki el van foglalva a saját pecsenyéjének sütögetésével. Ezért, békén hagyják az embert, ha ő is sütögeti a sajátját. Az ígérgetéseket, meg minden párt feldughatja magának.
6/41 anonim válasza:
Nézd meg a legutobbi Rogan Toni lakossagi forumot. Ha talalsz a kedves nezokozonseg kozt 40-45 ev alattit kerlek jelentkezz. Nana, hogy a venek a Fideszt fogjak megszavazni. Meg a ciganyok is. Ugyanis mas epeszu ember nem szavaz rajuk, csak mivel veluk tele van az orszag ez pont eleg is lesz nekik.
8/41 anonim válasza:
"Ennek az országnak már tökmindegy."
Erről ennyit. Én is ezen a véleményen vagyok.
9/41 anonim válasza:
#5,#8
Ez az! Szaharjunk bele mindenbe! Hisz már úgyis mindegy.
Adjátok el nyugodtan az unokáitok jővőjét 1500Ft-os nyugdíjemelésért. Gratulálok.
10/41 anonim válasza:
Nem is lesz unokám. Miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!