Orbán Viktornak nem kellene adni a 2018-as választás előtt a nyugdíjasok részére legalább egy plusz havi nyugdíjat, hogy rá szavazzanak? Rá lesz kényszerülve.
szerintem annyi nem elég, meg az is csak a kominyista pártnak jött be szabolcs megyében a cigányok között
meg sokan nem mennek ki a szabadba enni pörköltet
Nem kellene általánosítani, nem minden nyugdíjas Fideszes, még csak nem is MSZP-s.
Egyébként pedig ha a fiatalok ütőképes ellenzéket hoznának létre, akikben hinni lehet és bízni és megfelelő erőt képviselnek, a nyugdíjasok nagy része is átgondolná az eddigi stratégiáját.
És nem csak a nyugdíjasok, hanem azok is, akiknek eddig fogalmuk sincs, kire fognak szavazni jövőre.
Jó lesz nekik a csirkefarhát is...
Nálunk ennyivel is meglehet venni a nyugdíjasokat...
Felesleges ez a nyugdíjas duma! Kedves kérdező! A FIDESZ-nek több millió biztos szavazója van. Ezek között mindenféle korcsoport megtalálható. Én pl. 37 éves vagyok. még soha nem szavaztam a fideszre, de jövőre biztos rájuk voksolok.
13. havi nyugdíjat, közalkalmazotti fizetésemelést pedig a szocik szoktak ígérgetni, amit aztán külföldről felvett hitelből szoktak kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!