Botka miért akarja újra bevezetni a 13. havi nyugdíjat amikor ő is megszavazta annak elvételét?
Voltam én itt már náci is a hozzád hasonló szellemileg hadilábonállóknak. :-D
Érveket nem is vártam tőled, az nincs a propaganda.txt-ben :-D
# 34/35 Időpont tegnap 12:09
Hát mondjuk miután te nyitsz, egy szaros személyeskedéssel, minek érveljek a magadfajta prolinak? :-D
Akik érvvel nyitottak, érvet kaptak.
Akit csak habzó szájjal libsiznek, szociznak meg komcsiznak, azoknak ennyi jár, a pofáján kívül.
"Hát mondjuk miután te nyitsz, egy szaros személyeskedéssel, minek érveljek a magadfajta prolinak? :-D"
Ahhoz képest a lejjebbi, betett időpontban nem is tudom ki kezdett el személyeskedni.
Ezek szerint még hülye is lehetsz ha azt sem tudod miket írtál a közelmúltban!
05-17 23:37
"Tehát szerinted jó, hogy szakadékba zuhanunk, csak mert a te szopottait vannak a kormányrúdnál? :-D"
Be is másoltam a szösszenetet, ha már a meszes agyad ennyire kihagy. :P Csak mert nyilvánvalóan ennyire fáj neked, hogy a szocik nem fognak tudni választást nyerni.
Pedig a Botka sem fog tudni a szarból várat csinálni, és az egymásra licitálás az ígéretekben sem fog segíteni.
# 37/37 Időpont tegnap 21:23
# 11/37 Időpont 05-17 17:18 kommented is később volt mint az enyém, mi? :-D
Fidióta...
"# 11/37 Időpont 05-17 17:18 kommented is később volt mint az enyém, mi? :-D
Fidióta..."
Főleg, hogy az másnak ment, de csak kapálózz még liberóta! :D
A lényeg, hogy az ígérgetések, és a "fizessenek a gazdagok" ellenére még mindig bukni fognak a szocijaid, akárhány válaszban fogod még itt verni magad ezután. :P
# 39/39 Időpont ma 20:35
Tehát azért, mert másnak megy, nem személyeskedéssel nyitottál? Jézusom, tudok gratulálni az agyhalál utáni élethez. :-D
Azt meg már úgyis fölösleges magyaráznom a magadfajta fidiótának, hogy tőlem bukhat az MSZP, mert te csak fidesz-feketében vagy képes látni a világot.
De nem baj, a magadfajta retardnak mondom, voltam én már náci is. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!