Az állam mire fel osztogatja és emeli a nyugdíjat ha én egy fillért nem fogok látni?
Nem igazságtalan, hogy ugyanúgy le kell dolgotnom az életem, de abból kell majd élnem amit félreteszek.... abból amiből már eleve csomó adót levonnak.
Erre a kormánynak van pofája erzsébet utalványt osztogatni meg nyugdíjat emelni. A szavazati jog miért nem csak a dolgozó és adózó embernek jár?
Nehogy el hidd már hogy nem lesz nyugdíjad vagy más juttatásod, egyrészt átlag melós nem tud annyit félretenni aktív éveiben amiből, nyugdíjas korában akár autót fenntart, számlát fizet, gyógyszerre költ, mert most akinek annyi a nyugdíja amennyiért én dolgozom(140-150e) azokat ebből kihozza jelenleg.
Bocs hogy eltértem a témától, de választás jön, ilyenkor igyekszik a naplopó mocsok fidesz, nálunk hosszú métereken át marják az aszfaltot, ugyanebben az időben pedig parkosítanak a városközpontban... Ilyenek az elmúlt 5-10 évben nem voltak errefelé, pedig a közel lakom egy nevezetességhez, van vár a közelben, szóval külföldiek is járnak erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!