A hajléktalanok is soros bérencek?
Mert van eszük. Ki a tökömnek kell egy felsőbbségi komplexusos, idegbeteg, parancsolgató főnök, aki állatokat ganajoztat veled szállásért és ennivalóért?
Akkor már inkább a szabadság.
"Ki a tökömnek kell egy felsőbbségi komplexusos, idegbeteg, parancsolgató főnök, aki állatokat ganajoztat veled szállásért és ennivalóért? "
Még jó hogy ismered az embert. Neki csak arra kellett volna, hogy legyen aki felhívja, ha betörnének, vagy ha gond van az automatikával. Tudod, valahol már akkor sem kézzel csinálták a dolgokat, a "ganajozás" meg 8 hetente volt 1 nap munka 2 embernek.
És tejesen szerény ember volt, felsőbbrendűségi komplexesek inkább az itt észt osztó barmok.
Ezt mondom úgy hogy az emberrel nem vagyok jóban azóta.
# 3
Na de ez hogy jön ahhoz, hogy Soros-bérencek-e? Az elég nyilvánvaló, hogy aki hajléktalan, annak azért volt egy életútja, hogy lett az, és nem feltétlenül szeretne semmilyen megkötést az életében. Szíve joga. Én nem lennék a helyében, de ha valakinek ez kell...
9#
Nekem hirtelen ez jutott eszembe a hajléktalanokról. Mondjuk abban az időben nem volt ilyen divat sorosozni.
Bár nem szabad elítélni őket, mert magyarországon láttam már nagyon intelligens embereket is utcára kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!