Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hajléktalanok is soros...

A hajléktalanok is soros bérencek?

Figyelt kérdés
Pénzért játszák, hogy szerencsétlenek? :)
2017. máj. 9. 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Perszeeee:)
2017. máj. 9. 20:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen
2017. máj. 9. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az exapósom 10 éve leszóllított párat, hogy vidéken adna neki szállást és enni ha felügyeli a portát, ahol állatokat nevel. Azt mondták hogy ők el nem mennek Budapestről.
2017. máj. 9. 20:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Szándékosan játsszák a hajléktalant, hogy ezzel is rossz színben tüntessék fel Magyarországot!
2017. máj. 9. 20:46
 5/15 anonim ***** válasza:
42%

Mert van eszük. Ki a tökömnek kell egy felsőbbségi komplexusos, idegbeteg, parancsolgató főnök, aki állatokat ganajoztat veled szállásért és ennivalóért?

Akkor már inkább a szabadság.

2017. máj. 9. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

"Ki a tökömnek kell egy felsőbbségi komplexusos, idegbeteg, parancsolgató főnök, aki állatokat ganajoztat veled szállásért és ennivalóért? "

Még jó hogy ismered az embert. Neki csak arra kellett volna, hogy legyen aki felhívja, ha betörnének, vagy ha gond van az automatikával. Tudod, valahol már akkor sem kézzel csinálták a dolgokat, a "ganajozás" meg 8 hetente volt 1 nap munka 2 embernek.

És tejesen szerény ember volt, felsőbbrendűségi komplexesek inkább az itt észt osztó barmok.

Ezt mondom úgy hogy az emberrel nem vagyok jóban azóta.

2017. máj. 9. 20:59
 7/15 anonim ***** válasza:
8%
Egyébként a vicc az, hogy otthon nem kell az "idegbeteg" főnök, de németországba meg elmegy a magyar és a németnek meg nyalja a talpát szállásért meg pár euróért a lótelepeken. (van egy ilyen ismerősöm.)
2017. máj. 9. 21:03
 8/15 Vree ***** válasza:
Álmagyarok, álellenzék, álszegények, áltelepülések mindenütt, csak a lenyúlt pénz volt valódi. :D
2017. máj. 9. 21:08
 9/15 anonim ***** válasza:

# 3

Na de ez hogy jön ahhoz, hogy Soros-bérencek-e? Az elég nyilvánvaló, hogy aki hajléktalan, annak azért volt egy életútja, hogy lett az, és nem feltétlenül szeretne semmilyen megkötést az életében. Szíve joga. Én nem lennék a helyében, de ha valakinek ez kell...

2017. máj. 9. 22:01
 10/15 anonim ***** válasza:

9#

Nekem hirtelen ez jutott eszembe a hajléktalanokról. Mondjuk abban az időben nem volt ilyen divat sorosozni.

Bár nem szabad elítélni őket, mert magyarországon láttam már nagyon intelligens embereket is utcára kerülni.

2017. máj. 9. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!