Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hajléktalanok miért nem...

A hajléktalanok miért nem vesznek részt a közmunkában?

Figyelt kérdés

Ha kérdeznétek "Honnan tudod hogy nem dolgozik?"

Onnan hogy egész nap egész héten ugyan azokon a szokásos pontokon kéreget ugyanaz a tucat ember..

2017. jan. 3. 20:41
1 2
 1/15 Szimeon ***** válasza:
64%
Mert nincs lakhelyük és nem regisztrált munkanélküliek. Ezért önkormányzati-állami segélyt sem kapnak, így annak fejében nem lehet őket besorozni közfoglalkoztatottnak.
2017. jan. 3. 20:43
 2/15 A kérdező kommentje:

Húha most jól beégtem..

Mit tehetnének hogy bekerüljenek a rendszerbe? Nem igaz hogy sehogy nem kaphatnak munkát, ezt nem akarom elhinni.

2017. jan. 3. 20:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Még azoknak sem jut a közmunkából akik minden feltételnek megfelelnek.
2017. jan. 3. 20:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Azért azt sem kell gondolni, hogy minden hajléktalan közmunkázni akar.
2017. jan. 3. 20:50
 5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ki akar? Nyomorog így is úgy is, nem lehet annyiból megélni de talán mégis több pénze lenne mint hogy kéreget. (Bár ki tudja, ha valaki egy reális információt mond arra vonatkozóan mennyit lehet összekunyerálni akkor elképzelhető hogy nem éri meg dolgozni)
2017. jan. 3. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
36%

Na,zseni vagy kérdező!

A hajléktalanságot a közmunka fogja megoldani:d

Pff

2017. jan. 3. 21:03
 7/15 anonim ***** válasza:
olyan 6-8 ezer / nap
2017. jan. 3. 21:04
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
A legtöbbjük fizikailag nincs abban az állapotban, szellemi alkotó munka meg nincs közmunkában.
2017. jan. 3. 21:15
 9/15 anonim ***** válasza:
54%

"szellemi alkotó munka meg nincs közmunkában."

Van ilyen,úgy hívják,hogy kulturális közfoglalkoztatott.

De ilyenre nem vesznek be hajléktalanokat,hanem minimum érettségivel rendelkezőket.

2017. jan. 3. 21:17
 10/15 A kérdező kommentje:

"Na,zseni vagy kérdező!

A hajléktalanságot a közmunka fogja megoldani:d

Pff"

A hajléktalanságot az oldja meg ha a társadalom több lehetőséget biztosít a hajléktalanoknak ahhoz hogy aki akar az talpra állhasson. Nem mondtam egy szóval sem hogy a közmunka a tuti megoldás. Csupán megkérdeztem miért nem veszik igénybe..megtudtam. Mert nem éri meg. Az egyik válaszoló megmondta hogy napi 6-8 ezret is össze lehet tarhálni. Meg amúgy sincsenek benne a rendszerben. Egyébként komolytalannak tűnsz ezekkel az idióta hangulatjelekkel.

2017. jan. 3. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!