Kicsit lemaradtam a történésekben, eltudná valaki magyarázni most épp miért tüntetnek?
Épp szünet van és nincs komoly tanulnivalójuk. Természetesen a többség a jobboldal ellen tüntet és libsi kormányt akar.
A kisebbség a Fidesz ellen tünten és egy polgári demokratikus jobboldali kormányt akar.
Volt már Sorosista "civilecske", aki megetetett sokakat azzal, hogy "veszélyben a szabadsáááááááááág".
Erre ugrottak is.
A tüntetésen többnyire EU-s zászló meg szivárványos zászlót lóbáltak.Ebből is látszik, mit akarnak.
Nyilván nagyon sokan unatkoztak az alábbi években is:
1848
1956
2006
forradalom és szabadságharc kicsit más mint hisztizni olyanokért, amibe nincs a "közpolgárnak" beleszólása.
Ez kb olyan, mintha egy multivállalat igazgatójának a cégnél dolgozók beleszólnának a vezetőség döntéseibe... (Bocs a hülye példáért)
Tegnap este kimentem a tüntetésre néhány ismerőssel, olyan volt mint egy fesztivál. Ittunk, káromkodtunk, kukákat rúgdostunk, Orbánoztunk, embereket zaklattunk, tojást dobáltunk, meg este volt egy kis orgia. A CEU ellen volt a tüntetés, mert a kormány be akarja záratni.
Nem szeretem ezeket a liberálisokat, de meg kell hagyni jól lehet velük állatkodni és bulizni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!