Ezt valaki eltudja nekem magyarázni?
Figyelt kérdés
Ugye most nagyon mennek ezek az alkalmazások, hogy Uber, Airbnb meg a társai.
Most ez egyáltalán, hogy jött, hogyan tudnak működni?
Én jelenleg vállalkozó vagyok, van 10 darab autóm, amit napidíj ellenében lehet tőlem bérelni.
Természetesen az életemet leadózom és emiatt is érdekel, hogy lehetne ezt elkerülni.
A kérdés nem vicc, ha nekik lehet, én is szeretném.
Nevet már találtam ki, ismerősöm tud fejleszteni Androidra, csak a jogi alapját nem vágom.
Kérdeztem könyvelőt is, de elég érdekes választ adott.
2016. ápr. 23. 10:46
1/4 anonim válasza:
Offshore, a többit találd ki magad. Vagy kérdezd Matolcsyt hogy is kell milliárdokat lopni. Egyébként meg majd ingyen coachingol valaki téged a gyk-n, mi?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem az offshore felállásról beszélek.
Arról, hogy maguk a lakástulajok egy forintot nem adóznak, se vállalkozói, se semmi.
Orbánfóbiások kérem kíméljenek.
2016. ápr. 23. 13:45
3/4 anonim válasza:
Jó, én meg ingyen nem adok tanácsot! Szerinted tollas a hátam?
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor meg minek okoskodsz te szerencsétlen.
Igazi hülye vagy...
2016. ápr. 24. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!