Egy migránsszakértő el tudná nekem magyarázni a következőket?
1. Nem azt mondjuk, hogy ellenőrizetlenül be kell engedni bárkit, hanem hogy a rászorulókat lássuk el.
2. Nem az a fő szempont, hogy van-e bármilyen haszna a menekültellátásnak, hanem hogy a rászorulókat segítsük.
Remélem segítettem megérteni, amit másfél éve próbálunk magyarázni.
nem a migriket imádják, hanem orbánt gyűlölik
hiába képviseli orbán a józan észt, ők akkor inkább a józan észt nem képviselik
Egyetlen probléma van ezzel a migráns cirkusszal.
Még mindig nem vagyunk célország. Sőt soha nem is leszünk.
Tehát a fidesz körülbelül szellemek ellen kardozik.
itt van gotland az egyik főhűlye a témában :)
még mindig azt modnja, hogy nem vagyunk célország :DDD
ezt mond a svédeknek akik most akarják idetoloncolni a felesleges elemeket
@22:19: Nem tudom, hogy a "cél", mint olyan fogalmával tisztában vagy-e.
A korábbi válaszoló azt írta, hogy nem vagyunk célország, amiben igaza van. Oké, idetoloncolnak x embert. Szerinted azok akkor gondolnak egyet, hogy jó, akkor maradunk?
Nem valószínű...
ma 22:19
Husika, akkor szólj hozzám, ha felmered vállalni a neved. (De nyugi megismerlek, hiszen 36 %-os vagy, és még mindig nem tanultad meg, hogy milyen kezdőbetűkkel kezdjük a mondatokat. )
Másrészt ettől még nem lettünk célország. Harmadrészt pedig úgy fogják visszatoloncolni a svédek ide őket, ahogy eddig vissza lettek toloncolva Görögországba is.
figyeljük meg a vad libsit amikor ideges
még el sem olvassa de a helyesírásba beleköt
- az a tuti -
tnem hiába tanítják a pártszékházban :DD
Egyáltalán nem vagyok ideges. Attól, hogy néha reagálok neked, még hidegen hagy a hülyeséged, mert nem vagyunk egy súlycsoportban.
Két opció van. Vagy tényleg ennyire agyhalott vagy, és napi 24 órában okoskodsz gyakorikérdéseken, és azt hiszed ettől ér valamit az életed, vagy pedig többen használjátok ezt a profilt, és pénzért kommenteltek.
Nem tudom eldönteni melyik a szánalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!