Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy migránsszakértő el tudná...

Árokpart kérdése:

Egy migránsszakértő el tudná nekem magyarázni a következőket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az embereket. Napok óta ezen az oldalon, mindenféle nácinak, kirekesztőnek, minden rossznak nevezik azokat, akik azt az álláspontot képviselik, hogy ellenőrizetlenül, minden okmányok nélkül, illetve anélkül, hogy engedélyeznék a migránsok, hogy személyüket azonosítsák tehát az ilyen emberek csak szabályosan lépjék át a határunkat. Ha én innen vidékről bármiért felmegyek pl. Budapestre és elveszítem a személyi igazolványom és hatósági ellenőrzés céljából (rendőrnek, közteresnek, biztonsági őrnek, hölgynek stb.) nem tudom igazolni magam mondjuk délután 4-kor, aznap már biztosan nem utazok haza, mert reggelig szinte biztos, hogy elő leszek állítva. Senkit nem fog érdekelni, hogy értem esetleg otthon aggódnak mert a jelenlegi szabályok szerint csak órák múlva szólhatnék haza, hogy mi van velem. Ez az egyik. A másik. Valaki őszintén mondja már meg, hogy ha befogadnánk a migránsokat milyen kultúrális és gazdasági haszna lenne nekünk. Több versenyképes befektetés, versenyszférás munkahely jönne létre, újra 5 %-os lenne a növekedésünk. Őszintén kíváncsi vagyok.
2016. aug. 13. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

1. Nem azt mondjuk, hogy ellenőrizetlenül be kell engedni bárkit, hanem hogy a rászorulókat lássuk el.

2. Nem az a fő szempont, hogy van-e bármilyen haszna a menekültellátásnak, hanem hogy a rászorulókat segítsük.

Remélem segítettem megérteni, amit másfél éve próbálunk magyarázni.

2016. aug. 13. 22:15
 2/18 anonim ***** válasza:
29%

nem a migriket imádják, hanem orbánt gyűlölik

hiába képviseli orbán a józan észt, ők akkor inkább a józan észt nem képviselik

2016. aug. 13. 22:15
 3/18 Gotland ***** válasza:
62%

Egyetlen probléma van ezzel a migráns cirkusszal.

Még mindig nem vagyunk célország. Sőt soha nem is leszünk.

Tehát a fidesz körülbelül szellemek ellen kardozik.

2016. aug. 13. 22:16
 4/18 anonim ***** válasza:
39%

itt van gotland az egyik főhűlye a témában :)

még mindig azt modnja, hogy nem vagyunk célország :DDD

ezt mond a svédeknek akik most akarják idetoloncolni a felesleges elemeket

2016. aug. 13. 22:19
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

@22:19: Nem tudom, hogy a "cél", mint olyan fogalmával tisztában vagy-e.

A korábbi válaszoló azt írta, hogy nem vagyunk célország, amiben igaza van. Oké, idetoloncolnak x embert. Szerinted azok akkor gondolnak egyet, hogy jó, akkor maradunk?

Nem valószínű...

2016. aug. 13. 22:20
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyunk célország de azért a letelepedési kötvényeket veszik mint a cukrot :D
2016. aug. 13. 22:21
 7/18 Gotland ***** válasza:
36%

ma 22:19

Husika, akkor szólj hozzám, ha felmered vállalni a neved. (De nyugi megismerlek, hiszen 36 %-os vagy, és még mindig nem tanultad meg, hogy milyen kezdőbetűkkel kezdjük a mondatokat. )

Másrészt ettől még nem lettünk célország. Harmadrészt pedig úgy fogják visszatoloncolni a svédek ide őket, ahogy eddig vissza lettek toloncolva Görögországba is.

2016. aug. 13. 22:23
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Igen,ez egy kicsit engem is zavar.Mert azt még elfogadom,hogy menekültek esetén előfordulhat,hogy papírok nélkül érkeznek,de azért nem tömegesen.Persze a fő gond az,hogy ennyi "érkező" esetén,képtelenség kiszűrni,ki a valódi menekült és ki nem.Gondolom,éppen ezért érkeznek papír nélkül...
2016. aug. 13. 22:29
 9/18 anonim ***** válasza:
3%

figyeljük meg a vad libsit amikor ideges

még el sem olvassa de a helyesírásba beleköt

- az a tuti -

tnem hiába tanítják a pártszékházban :DD

2016. aug. 13. 22:31
 10/18 Gotland ***** válasza:
23%

Egyáltalán nem vagyok ideges. Attól, hogy néha reagálok neked, még hidegen hagy a hülyeséged, mert nem vagyunk egy súlycsoportban.

Két opció van. Vagy tényleg ennyire agyhalott vagy, és napi 24 órában okoskodsz gyakorikérdéseken, és azt hiszed ettől ér valamit az életed, vagy pedig többen használjátok ezt a profilt, és pénzért kommenteltek.

Nem tudom eldönteni melyik a szánalmasabb.

2016. aug. 13. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!