Milyen ideológiát képvisel, aki a következőket vallja? Mely magyar párt szavazói között van a legtöbb ilyen gondolkodású ember? Te mennyire értesz vagy nem értesz velük egyet?
(megjegyzem, én nem osztom ezeket a nézeteket és megkérném a moderátorokat, hogy lehetőleg ne töröljék, mint mondom, nem az én nézeteim, sőt szöges ellentétben állnak az alábbiak a világképemmel)
"A világtörténelem utóbbi pár száz évének jelentősebb konfliktusai két csoportra oszthatóak. Valódi konfliktusokra és mesterséges konfliktusokra.
- Valódi konfliktusok azok, amelyekben a zsidók és bizonyos nem-zsidók között van nézeteltérés, mivel a társadalom normális állapota, hogy a nem-zsidók - arabok és keresztyének, szlávok és germánok, keletiek és nyugatiak együttműködnek a zsidóság ellen.
Tehát Hitler konfliktusa a zsidókkal valósnak tekinthető.
- Mesterséges konfliktus az, ahol nem-zsidók állnak mindkét oldalon. Ilyennek tekinthető tehát Oroszország és Ukrajna, a keresztyénség és az iszlám szemben állása.
- Aki olyan adatokkal próbálja elterelni a figyelmet a konfliktusok okáról, mint a tárgyalt ember csoportok száma - mondván, hogy a keresztyének és muszlimok száma több, mint egy milliárd még a zsidók tizenöt millióan sincsenek, így érthető, hogy nem a zsidók és nem-zsidók között van a legélesebb törésvonal - az vagy szándékosan terel cionista érdekeket szolgálva, vagy csak zsidó propaganda hatása alatt áll."
Ennyiből csak annyit tudtam meg hogy nem szereti a zsidókat. Antiszemita, anticionista.
Gondolom Jobbik legradikálisabb hívei közt biztos van olyan aki így gondolkodik....
Én nem értek ezzel egyet. Zsidó , Rákosi (született Rosenfeld), Gerő (született Singer), és jó pár lobbizó hiéna pl. Soros, Rotschild stb is zsidó, ez igaz. De a sarki zöldséges zsidó mit tehet erről... Vagy mondjuk Einstein, meg jó pár igen nagy tudós/művész aki szintén zsidó...
Összeesküvés-hívő vagy konteós. Ez nem igazán egy ideológia, és elég széles dolog. Mondjuk aki abban hisz hogy a holdraszállás nem történt meg szintén konteós. De általában akik az ilyen zsidó világuralomban hisznek, azok jó eséllyel más összeesküvés elméletekben is hisznek. Tudtommal nincs külön szó azokra, akik csak és kifejezetten ebben hisznek.
Emellett aki ebben a kifejezett összeesküvés-elméletben hisz, az szinte minden esetben rasszista is.
A legtöbb ilyen a Jobbik szavazói között van, aztán a Fidesz és aztán a baloldali pártok.
Én személy szerint mérhetetlen ostobaságnak tartom.
Sok h.lyeséget olvastam már, ezt speciel még nem.
Természetesen egyáltalán nem értek egyet egyetlen mondatával sem. Zagyvaság az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!